Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadziwiona

mój były do mnie pisze

Polecane posty

Gość Zadziwiona

cześć temat stary jak świat, obydwoje jesteśmy dorosłymi ludźmi przed 30. rozstaliśmy się tydzień temu. choć go kocham, to nie ma sensu, powiedziałam STOP. on też twierdzi, że z nim sobie życia nie ułożę itd. i co? już od tego samego wieczora do mnie pisze smsy, nie ma pieszczotliwych słów, ale są buziaki. pisze pierwszy. rano jak się budzi, nawet w nocy, wczoraj dostałam o 1 dobranoc buziak itd. o co chodzi? boże...sms niby normalne, co u mnie, co u niego i te buziaki. rano, w czasie dnia, wieczorem, przed snem. a przed rozstaniem nie potrafił napisac tak czesto i sam. nie miał czasu! pozdro

Gość czemuzawszeja
pewnie bedzie chcial wracac

Gość werkala
napewno będzie chciał wracać, miałam podobną sytuację. Napewno nie odpuścił sobie i nie przyjąl do wiadomości że to już koniec. uważaj na niego. moze okazać się że wrócisz jednak wszystko znów stanie się nudne i nie będzie się znów starał.

Gość Zadziwiona
TAK SZYBKO? jak sie go pytam co do mnie czuje, to milczy, nie odpisuje, omija temat...dziecko. pytam co znaczą jego smsy - kolega? milczy... zmienia temat.

widocznie seksu pozegnalnego zabraklo i gosc ma niedomkniecie

Gość niedojrzały emocjonalnie
bawi sie twoimi uczuciami lepiej zakończ to

Gość Zadziwiona
dobra dobra o sex tu nie chodzi, bo mieszkamy daleko od siebie. pomijam wypowiedz. po prostu uznal ze narazie nie mozemy ze soba byc, mnie wkurzal jego brak staran. zerwalam a ten pisze jak gdyby nigdy nic...pies ogrodnika? czy czeka na lepsze czasy?

Gość trzyma Cie w razie czego
:o dlaczego sie rozstaliscie, glowne punkty?

Gość Zadziwiona
dlaczego? praca, jego nadmiar zajec, brak czasu, tymczasowy brak kasy na przyjazd (posypało sie pare spraw...), pracocholizm.

Gość Zadziwiona
poswiecil sie dla mnie aby nie cierpiała ;/ durne podejscie.o swoich uczuciach nie chciał nic mowic i dalej na takie tematy nie odpowiada

Gość werkala
Zadziwiona miałam podobnego znajomego, taki niezdecydowany, nie umiejący sie określić, gdy odrobinę dałam poznać po sobie że mi zależy to odsuwał się jakby i trzymał mnie na dystans, gdy olewałam go, odzywał sie jakby nic. Wiesz bawią sie naszymi uczuciami , nie wiem tylko czy zdają sobie z tego sprawę czy nie...

Gość Zadziwiona
werkala, ale myśmy byli razem, znamy się ze wszystkich stron ;) czuje, że chce mnie trzymac "na lepsze czasy". a teraz dał wolna reke, moze sobie uloze zycie. męczennik...

Gość werkala
Zadziwiona, a czy masz pewność że byłaś tylko ty? Może flirtuje z inną?

Gość Zadziwiona
werkala - mam pewność, inną była PRACA. nie pytają skąd mam taką pewnosc, dużo tłumaczenia ;) od miesiąca tylko praca w pracy i po pracy.

Gość werkala
Zadziwiona, rozwiązanie stare jak świat:) Zadzwoń do niego. Porozmawiajcie . Zapytaj go dlaczego wysyła ci buziaki? Czego oczekuje od ciebie? jakie miał powody by tak wcześniej postąpić. Przynajmniej będziesz wiedziałą na czym stoisz. Jeśłi chce przerwy to mu ją daj, nawet jeśli będziue pisał to bądź twarda i milcz. Może to pomoże mu się okreśłić. Nie znam twojej sytuacji ale wiem że męczy cię to psychicznie bo i ja też przeżywałam coś podobnego.

Gość Zadziwiona
Mezczyzna ktory ma 38 lat a zachowuje sie jak szczeniak za przeproszeniem. Nie jestem malolata zeby bawic sie z nim w kotka i myszke, bo on sam nei wie czego tak naprawde chce.

Gość Zadziwiona
werkala - tak planuje, załatwie to w ten sposob, pokojowy mail, przez telefon nie odpowie, znam go. jesli nie chce mnie, to niech da mi zapomniec...jesli chce na wstrzymanie - pogadajmy o tym myslisz ze jest prawdopodobienstwo, ze jednak do mnie coś czuje? ;/

Gość Zadziwiona
"Mezczyzna ktory ma 38 lat a zachowuje sie jak szczeniak za przeproszeniem. Nie jestem malolata zeby bawic sie z nim w kotka i myszke, bo on sam nei wie czego tak naprawde chce. " ten post nie napisalam ja :)

Gość werkala
znam też 38 latka który zachowuje się podobnie jak opisujesz. lepiej by było gdybyś jednak porozmawiała z nim, na mail napewno nie odpowie i tak nic ci to nie wyjaśni, przez telefon będziesz mogła go "przycisnąć" zobaczysz jak zareaguje na twoje pytania.

Gość Zadziwiona
Werkala ten post o 38latku nie napisalam ja tylko ktos zamiast mnie, ktos sie podszyl ;p nie wazne :) dziekuje, jakos to zalatwie. dziwne to jest.nigdy tak nie mialam.

Gość werkala
No tak. podszywacze sie uaktywnili..... jednak myśle że podszywacz ma po części rację, a wiek nie ma znaczenia.

Gość Zadziwiona
tak tez sadze, racja w tym jest

Gość Jeśli nic nie odpowiada
na Twoje pytania o uczucia, to możesz być pewna, że to nie niepewność ani nieśmiałość czy też chętnie przez facetów wciskany kit, że "bo ja nie potrafię mówić o uczuciach", tylko dobitny znak: "nie zależy mi na Tobie". Sprawdzone na własnym przykładzie - tylko jeden z moich eksów mi nie odpowiedział, gdy sama zapytałam, choć wcześniej kłamał, że niby mnie kocha (wiadomo, że to po to, że liczył, iż wskoczy mi do łóżka dzięki temu ale niedoczekanie moje :-P ),a potem okazało się, że rzeczywiście miał mnie gdzieś. Po rozstaniu nawet nie próbował wrócić, nawet nie przeprosił za swoje zachowanie, które było powodem naszego rozstania.

Gość Jeśli nic nie odpowiada
Oczywiście dwa razy do roku przysyłał potem dennego sms-a, bym o nim przypadkiem nie zapomniała. Wiadomo przecież, że koła zapasowe są w cenie, nie? :-D Nigdy mu nie odpowiedziałam, a i tak pisał i pisał. Niedawno wreszcie dał sobie spokój.

Gość Do góry....
up