Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość "czarna

Śmierdzace buty ratunku!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość "czarna

Sluchajcie wszystkie buty mi "walą". Masakra jakie nie kupie po paru dniach noszenia mi smierdza, dbam o stopy itd ale w czym problem? denerwuje mnie to bo teraz szkoda mi kasy na drozsze buty bo i tak po czasie je zasmrodze. a to taki zapach jakby myszowaty. fuuuj juz mnie to do szalu doprowadza. ani u kogos zdjac buty ani w przymierzalni bo wstyd. co ja mam robic? Ratujcie!!!!!!!!!!!!! powtarzam dbam o higiene i myje stopy (zeby nie bylo, ze tego nie robie)

Gość Zerrkos
Przyczyna może być zakwaszenie organizmu. Mi tez smierdza i na razie nie wiem co z tym robic. Ale w tym roku bede probowal z tym walczyc.

Gość "czarna
zakwaszenie? o matko!!!! mam wszystkie buty do wywalenia. ciagnie mi sie to juz drugi rok. najlepiej jest latem jak nosze japonki wtedy jest luz :) stosowalam dezydoranty do butow do stop talki i nic pomagalo na chwile. aaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość love story hihihi
grzybica????? sposob na marynowane stopy kup buty sztuczne u chinczyka, nasmaruj nogi slodkim,kokosowym balsamem, zeby sie dobrze spocily nim je wloysz, zaloz taki pantofel na noge i wyjdz z domu w temperaturze dowolnej, chinczykowe buty ie przepuszczaja powietrza:P zaciagaj sie powoli, chodz w gosci i do przymierzalni

Gość love story hihihi
marynowane kanapki na upal ten przepis 9 godzin w torbie na upale, zapomniane, niezjedzone,wloz do lodowki i po 3 godzinach jak zesztywnieja wyjmaj i rozporcjuj na talerz(moesz podgrzac w mikrofali) maselko dobrze sie łączy z serem:P

A próbowałas dezodoranty sholla? I do butów i do stóp. A masz tak we wszystkich butach czy konkretnej parze?

Gość bezbutowAd
Pytanie. Stopy smierdza ci do srodka czy od zewnatrz? ;) Odpowiedz sobie na to pytanie. Wogole but to najgorszy wynalazek. Chodz boso po ziemi. Sa juz takie kluby nawet w TV widzialem. Chodzacych boso. Cejrowski to chyba praktykuje.

Gość love story hihihi
nie !najlepsze sa buty z rynku z bazaru za 25 zl z plastikowymi diamencikami, wstazeczkami i innymi:P tanio,plastikowo,sztucznie i dobrze

Gość bezbutowAd
Kurcze, natrulane jest najlepsze. CHodzac boso ten pot bedzie CI uciekal w ziemie, a tak nadal sie kiszisz w tych butach i nie ma poprawy.

Gość zakłamananana
-nogi wala, bo poca sie w ciasnym bucie. do pocacych nog najlepszy jest talk, po kazdym myciu wsmarowac i do skarpetki bawelnianej , a nie jakiejs chinskiej poliestrowej za 5 zl -jesli stopy masz zadbane to wala buty, bo nosisz jakies tanie za 50-100 zl ze sztuczna wkladka i ze skory ekologicznej, sztucznej -nie ma mozliwosci ,zeby WIAŁO SANDAŁEM W BUCIE WYKONANYM Z PRAWDZIWEJ SKÓRY W NORMALNYCH ODDUCHAJACYCH SKARPETKACH

Gość buty z naturalnej skóry
tak nie smierdzą, musisz kupowac buty ze skóry, ja do swoich butów wsypuję jeszcze po kilka ziaren ziela angielskiego i pieprzu, co daje im korzenny zapach

u mnie problem pojawia się kiedy założę rajstopy z lycra lub podkolanówki z lycra!!! wtedy w każdym bucie noga się męczy, poci i nie pachnie ładnie ;) wiem, ze czasami trzeba takowe nosić, ale na co dzien, do kozaków czy pełnych butów używac skarpet bawełnianych

Gość "czarna
no ale mi nie tylko w tanich butach wala nogi ale tez w drogich skorzanych. stosowalam dezydoranty i talki ale pomogly na krotko. najgorzej jak mam rajstopy, nie wazne czy grube czy cienke zawsze wala nogi. masakra

Gość gość
Miałam ten sam problem, dbałam o stopy i codziennie zmieniałam skarpety, a buty nadal mocno śmierdziały. Wstydziłam się w przymierzalni coś przymierzyć, bo buty tak śmierdziały, że ten okropny smród z moich butów był w całej przymierzalni. Kilka razy kupiłam nowe buty, ale i tak to nic nie dało. Po jakimś czasie było to samo. Dopiero koleżanka uświadomiła mi, że jeżeli buty się przepocą to zaczynają śmierdzieć i powinnam użyć specjalnego preparatu do butów. Najlepszym i sprawdzonym przez nią jest Butix. Dopiero kiedy go użyłam problem zniknął i przestałam się wstydzić gdy zdejmuję buty. Polecam wszystkim, ponieważ produkt jest naprawdę skuteczny. Ja go kupiłam przez internet na www.butix.eu

Gość gość
ale wy jestescie niereformowalni nikt nie pamieta jak yeebaly za komuny chinskie trampki?

Gość gość
Ja miałam problem z botkami. Po prostu je uwielbiałam, aż do czasu kiedy zaczęły mi tragicznie i przerażająco cuchnąć! W końcu kupiłam przez internet produkt Butix - ratunek dla butów. I nagle cały mój problem zniknął! Jak w bajce. Teraz tylko go stosuje od czasu do czasu. Jestem strasznie zadowolona i polecam wszystkim!

Gość gość
Bardzo skuteczny jest proszek Butix. Pomógł i już się nie muszę martwić mocno świerdzącymi butkami :)

Gość gość
Kupiłam jakiś czas temu produkt Butix i działa super. Jestem mega zadowolona, bo zapomniałam o swoim problemie. Polecam.

Gość gość
A Tobie ktos placi za reklame srodka Butix ?

Gość gość
butix to g...no, nie działa....