Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuszaa

Film 9 kompania

Polecane posty

Gość katiuszaa

Pewnie kazdy kto lubi ten film mogl go wczoraj przypomniec. Czy moze ktos mi powiedziec jak sie nazywal aktor grajacy tego chinczyka w Afganistanie?

Wojna radziecko-afgańska trwała od 1979 do 1989 roku i zakończyła się klęską Armii Czerwonej. Dwa lata później, w 1991 roku, Związek Radziecki upadł.

Gość to nie był żaden chińczyk!
To nie Chińczyk, on był z Taszkientu! Ignoranci... O ile pamiętam nazywał się Ałanassi. A 9 Kompania to świetny film, wzruszam się ilekroć oglądam tą obronę wzgórza.

Gość katiuszaa
No dzieki ale od razu nie musisz sie drzec :-) Mnie tez urzekl ten film ogldalam i w sobote w nocy i wczoraj, nie mozna sie oderwac. Super ze byl emitowany na kanale bez 15 min reklam. Przegladam obsade i nikogo takiego tamnie ma...

Gość katiuszaa
jest Afanasij w filmie czyli Dmitrij Muhamadiejew ale nic nie ma w googlach :-(

Gość to nie był żaden chińczyk!
Aaa, wybacz pomyliłem się. Afansi to był inny żołnierz. Ten z Taszkientu to Kurbaszy. Amadu Mamadakov

Gość katiuszaa
kurde grafika dokladnie nie pokazuje, jest info ze taki aktor zagral Czyngis Chana

Gość sdfasfsad
katiuszaa kurde grafika dokladnie nie pokazuje, jest info ze taki aktor zagral Czyngis Chana No to może być on bo miał takie mongolskie rysy twarzy,więc pasuje :P

Gość katiuszaa
No wiem, ale ja chcialam zobaczyc wiecej jego zdjec. Bez stylizacji jako Czyngis Chan

Gość sdfasfsad
katiuszaa Ale on nie jest Brad Pitt więc nie ma jego aż tyle zdjęć w internecie :P A po co chcesz go zobaczyć??

Gość katiuszaa
Sama nie wiem, jakos chodzi mi po glowie. Uwazam ze bardzo dobrze zagral, chociaz Giokonda o wiele przystojniejszy.

Gość sdfasfsad
Jak dla mnie to białośnieżka miała fajne ciałko :P A reszty aktorów pod tym katem nie oglądam :P

Gość katiuszaa
No ja tez nie ogladam pod tym katem, tylko przy okazji...Rozumiem ze jestes facetem.

Gość sdfasfsad
No ja też tak przy okazji :P i dobrze rozumiesz że jestem facetem. A film jest świetny,oglądałem go już chyba z 4 razy,a jak na mnie jest to wręcz bardzo dużo.I szkoda mi tylko że jakoś Polacy nie potrafią zrobić tak dobrego filmu na podstawie naszej historii.Ten film był tzw.wielka produkcja rosyjską i można powiedzieć że się udał.A nasze te wielkie produkcji?? To przecież aż oglądać się nie chce :( a mamy przecież tak rozległą i ciekawą historię naszego kraju.

Gość regres to uczuciowy gej
a ja lubie Foresta Gumpa, dobry byl a porucznik Dan, swietny film

Gość katiuszaa
Zgadza sie, udal sie ten film Bodnarczukowi, malo tego byl to debiut. Pokazuje po prostu prawde, a nie patos, lzy i szacunek dla amerykanskiej flagi.

Gość sdfasfsad
Dla jakiej flagi?? Mi się podoba w nim to że na końcu prawie wszyscy giną,ale podoba mi się to z tego powodu że jest to bardziej realne niż jakby mieli nakręcić atak na tą górę której bronili w wszyscy by przeżyli. W ogóle fajny film i nie zestarzał się tak bardzo bo ma mało efektów specjalnych,chociaż już teraz są słabe.

Gość katiuszaa
Chodzi mi o wielkie hity amerykanskie, tak wszystkie podobne do siebie. A mnie sie podoba ze pokazali jak to naprawde wyglada, ale i tak mniej drastycznie niz w rzeczywistosci. No i fajne chlopaki, zabawic sie umieja, slowianskie dusze... :classic_cool: