Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się za swojego faceta

chyba się wstydzę za swojego faceta

Polecane posty

mam poważny problem, mam 24 lata, studiuję, mój facet ma 27 lat, wykształcenie tylko średnie, skończył jakieś technikum rolnicze :O, a potem zamiast iść na studia to zaczął z rodzicami prowadzić gospodarstwo rolne, no i prowadzi je do dziś :O facet 27 lat, nadal mieszka z rodzicami i razem z nimi pracuje :O moje koleżanki śmieją się z niego :O śmieją się ze mnie że maminsynka sobie wzięłam i że będę mu matkować całe życie :O namawiam go żeby to rzucił, żeby poszedł na jakieś fajne studia, żeby kupił sobie mieszkanie i zaczął żyć na własny rachunek a nie ciągle z rodzicami, ale on nie chce tego słuchać wcale, no porażka po prostu :O on chce być rolnikiem :O no i wiecie, tu kończą się jego problemy a zaczynają moje :O no bo on jest rolnikiem :O wstydzę się tego :O faceci moich koleżanek studiują, prowadzą własne firmy, pracują w dużych firmach, a mój co? świnki, krówki, rolnik po prostu :O wstydzę się tego :O no bo wiecie? moje koleżanki np chwalą się że były ze swoimi facetami np w Egipcie a ja co? :O na wsi pomagałam przy żniwach? :O no wiecie, ja tego nie muszę, ale lubię jechać na wieś do niego, latem, przy żniwach pomóc, wolę to niż Egipt, ale wstydzę się tego, czuję że moje koleżanki mnie obgadują z tego powodu :O albo wiecie, facet jednej kupił sobie nowego Passata, prosto z salonu, a mój co? nowy traktor w zeszłym roku z ojcem kupili :O kocham swojego faceta i chcę z nim być, ale jest mi wstyd za to że on jest rolnikiem i że nie ma studiów i że mieszka z rodzicami :O no i nie wiem co robić :O koleżanki mi mówią żebym zerwała z nim, bo rolnik to wstyd, że w przyszłości będzie pewnie pił i pewnie rękę na mnie podniesie :O i że moje życie z nim to będą dzieci i gospodarka :O że wstyd w ogóle z rolnikiem być, że one by nie mogły z takim np za rękę iść jak by pomyślały że on np krowę doił wcześniej swoimi rękami :O myślicie że powinnam zerwać z nim? chciała bym poznać jeszcze wasze opinie, bo naprawdę nie wiem co robić

Gość zmień głupie koleżanki
na mądrzejsze towarzystwo :) większość normalnych ludzi szanuje rolników za ich ciężką pracę

Gość skoro masz takie dylematy
to uwolnij chłopaka od swojej kretyńskiej osoby i poszukaj se godnego ciebie i twoich koleżanek samca :P

Gość chora na głowe
ty chyba jesteś chora na głowe i masz rónie popieprzone koleżanki!

Gość dfghjklrtyui
Następnym razem jakiś którejś chłopak kupi auto prosto z salonu to Ty sprawdź ile taki nowy traktor Twojego faceta kosztuje, bo jest to cena zapewne 2-3 razy wyższa niż takiego auta...I przynajmniej pracuje na siebie.

Gość milenka1988
Jak to przeczytałam to mnie krew zalała jak babcie kocham normalnie szok. jak mozesz sie wstydzic swojego faceta. skoro tak ci kolezanki imponuja to sobie poszukaj innego i nie ran tego chlopaka. jak mozesz w ogole. moj jest rolnikiem. obecnie nie pracuje na gospodarstwie bo na razie jego rodzice je prowadza my mieszkamy i pracujemy za granica jednak planujemy wrocic w najblizszym czasie i byc na tej gospodarce i wiesz co ja jestem z miasta nigdy nie mialam stycznosci z gospodarka a jednak chce na niej byc. a dla czego dlatego ze kocham mojego faceta i potrafie sie poswiecic i pokazac mu ze mi na nim zalezy nigdy nie wstydzilam sie przed nikim ze mam faceta ze wsi ze ma gospodarstwo wszyscy do okola wiedza o tym i nigdy nik sie z tego nie smial. matko boska co ty masz za znajomych ty albo zostaw tego chlopaka daj mu ulozyc sobie zycie z kims kto sie go wstydzic nie bedzie albo po prostu zmien towarzystwo

czy możecie mnie nie obrażać i moich koleżanek? :O pytam się o radę a nie proszę o obelgi :O

Gość przecież jest rolnikiem
to gdzie ma mieszkać? pracuje w gospodarstwie po rodzicach więc mieszka z nimi. Głupie mas koleżanki, własciwei moze nie głupie ale takie, które nie szanują ludzi

wstydzę się faceta co ze wsi pochodzi moim psiapsiółom wcale nie podchodzi on jest przeciez rolnik, rolnik postępowy zetor, kury, świnie no i cztery krowy boję się, że kiedyś założę gumowce i będę musiała ręcznie doić owce:( zbierać jaja gęsi i robić śnaidanie kiedy mój facet o czwartej znów wstanie nie ma kosmetyczki ani też fryzjera na wsi sie załamie też moja kariera:( wolę żyć więc w mieście jak super panienka aniżeli na wsi jak uper wiochmenka:)

Gość przestan wymyslac
o kurcze wspolczuje Twojemu facetowi, ze sie zwiazal z taka materialistka...Twoj facet uczciwie rpacuje na gospodarstwie, wie czego chce robi to co lubi, ale Ty sie wstydzisz ze do egiptu nie ejdzie w wakacje tylko pracuje rpzy zniwach? Mimo, ze Ty tez wolisz wies niz Egipt? ale tylko kasa, aksa i kasa nie wazne czy sie jest szczesliwym bedac na tej poadzie w biurze itp itd...dla Ciebie liczy sie tylko aby koleznaki zazdrosily ci wyglancowanego pajaca w garniturku a ....zostaw faceta, bo szkoda zeby byl z kims tak pustym...

Gość katiuszaa
uwolnij tego czlowieka od siebie i tak nie bedziecie szczesliwi. On zasluguje na kogos kto zaakceptuje go ze wszystkim, skoro tego nie akceptujesz - wypad. Rolnictwo to sprawa dziedziczna i on odziedziczo to nad czym pracowal jego ojciec a moze i dziadek przez wiele lat. To sprawa pokoleniowa, co innego gdyby on nie chcial tam pracowac i zyc.A ty chcesz go wyrwac i zabrac na studia. Jestes zenujaca dziewczyno.

Gość kubasek
widac ze chcesz obciagać miejskie fiuty, facet cie w*****a to go zmien, jemu to wyjdzie na dobre znajdzie sobie dziewczyne co bedzie go szanowała i bedzie bardziej zadowolony niz ze zwiąsku z toba po twojej wypowiedzi moge wywnioskowac ze juz sa nici z ******** szntaz seksem , a ty sobie stworzysz swiat jaki ci sie marzy, no chyba ze jest inny problem ze jestes tak słaba ze cie nikt niechce bo juz dawno byc to zrobiła.

Gość gość
Egipt i passat tak mogą imponowac... wieksza wioska w jest niestety w twojej mentalnosci.

Gość gość
Uch rzeczywiscie jak to czytam to niestety widac, ze ty mu robisz wieksza wioche niz on tobie... Zeby tak sie zachwycac ze kolezanka do Egiptu pojechala, to jest dopiero wiocha... te wycieczki all inclusive do Egiptu to jest wiocha dopiero...

Gość gość
Kurde dziewczyno, lubisz być przy żniwach kochasz go a przejmujesz się koleżanka? Jakie to koleżanki skoro obgaduja cie za to z kim się spotykasz? A nawiasem mówiąc Passat kosztuje hmm ok 100tys? Acia nie ok 300 tys wiec wybacz jeśli stać twojego faceta na ciagnik to one powinny zazdrościć tobie a nie ty im. Powiedz ze podoba ci się takie życie i jest im się to nie podoba to trudno ich sprawa i KROPKA