Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi za to grozi???

wypadek po pijanemu!!! nie chce isc do wiezienia!!!

Polecane posty

Gość co mi za to grozi???

wczoraj mialam wypadek samochodowy, bylam u znajomej, wypiłyśmy troche lampek wina i o 21 przyjechał po mnie moj chlopak, przyjechal samochodem, a jak wracalismy to mielismy wypadek, gdy zatrzymalismy sie na czerwonym swietle to starszy pan jadacy za nami sie zagapil i nas najechal :O i przyjechala policja od razu sprawdzili wszystkich na alkomacie, no i moj chlopa ktory prowadzil byl trzezwy, ale mi wykazalo alkohol, no i ten wypadek to nasza wina przez to ze ja bylam pod wplywem alkoholu, i bedzie teraz sprawa w sadzie i bede odpowiadac za spowodowanie wypadku bo jechalam w samochodzie pod wplywem alkoholu, ja nic nie wiedzialam ze nie wolno w samochodzie jechac jako pasazer wtedy :O ale podobno to od 1 stycznia nowa ustawa weszla i teraz nie wolno nawet jako pasazer jechac w samochodzie pod wplywem alkoholu, no chyba ze kierowca jest oddzielony od czesci pasazerskiej, jak np w autobusach :O bo chodzi o to zeby nie chuchac kierowcy :O i ze jak podnosili predkosc na autostradach to i takie cos po cichu weszlo :O policjanci mi tak mowili i mowili ze teraz moge isc nawet do wiezienia :O ze na 100% dostane zakaz prowadzenia i jezdzeania jako pasazer w pojazdach mechanicznych i ze nawet wiezienie mi grozi :O

Gość padam ze smiechu
mi tez zabrali bo zamowilem taxi po pijanemu

Gość wysil się bardziej
albo lepiej odrób lekcje

Gość taka normalna dziewczyna
głupoty opowiadasz straszne

Gość sdfasfsad
Na moje ok dostaniesz jakiś 5 lat i będziesz siedziała w celi razem z gwałcicielami i pedofilami(mimo że jesteś kobitą) :P

Gość padam ze smiechu
nawet slyszaleam ze po czerwonym winie daja dozywocie

Powiem więcej. Teraz weszła taka ustawa, że pasażerowi w ogóle nie wolno jechać w samochodzie. Nawet po trzeźwemu. 10 lat masz jak w banku, jesli nie podwójne dożywocie.

Gość sdfasfsad
padam ze smiechu To co jest w takim razie za wódę??

Gość padam ze smiechu
od przyszlego roku ma byc zakaz kupowania Aut

Gość padam ze smiechu
a za picie wodki (nawet w piwnicy) ma byc kastracja bez znieczulenia

Gość rada jest dobra
A najgorsze przestepsto to jest naprawianie samochodu po pijanemu.Jak sie cos wypilo, to nawet nie mozna w rowerze nic dlubac.