Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salmi

Lodzik koledze

Polecane posty

zle napisales debilu. MIalo byc tłuku pastewny a nie tepaku. Kurwa tak sperdolic fajny text to moga tylko prawiki. No szkoda. Moglo byc tak fajnie

Podszyw ma zamiast "i" na poczatku ma "l" i na kafe nie widac różnicy tłuki pastewne! Informatyk jest tylko jeden by na to wpadł! A informatykiem jestem ja;)

to jest nasz trzech juz. ja oryginal i dwoch gowniarzy prawikow ktorzy porzadnie nie potrafia sie podszyc nawet a zgrywaja takich kozakow ze chuj.

Gość inny facet
Hej widze ze dyskusja z lodzika przerodzila sie w samozachwyt informatykow - takito dziwny narod ci informatycy w gmatwaninie procesow pogubili sie z watkami i prawami dostepu az znalezli nowych wlascicieli

Morda parszywe podszywy bo was nafaszeruje salcesonem! Buraki ze wsi! bede sie pastwić nad wami bo tylko ja tu mam władze i jestem wszechwiedzacy. Znikniecie stąd jak gówno po spuszczeniu wody!

inny facet zapomniales o adresach i przerwaniach. w tym mozna sie pogubic. mam duzo podszywow to fakt. jest prestiz i taka cene musze placic. ale powiadam wam informatyk jest jeden czyli ja. jestem alfa i omega i tak dalej

Oczywiscvie wsadzaja mnie do wanny jak przychodza pic wodke u mnie, bo mame i ciotka nie pozwalaja im pic. A tak to wpadaja do mnie, dorzuca 2 stowy do czynszu i moga pic oraz zabawiac sie ze mna :) P.S. Informatyku jak z koziej dupy trąba, pisze się: wypierdalaj :classic_cool:

Gość inny facet
informatyk, faktycznie zapomnialem, ale teraz mi przyszlo na mysl ze na wszystko przyjdzie czas tylu was sie porobilo niczym scena z trona a na przerwania przyjdzie czas i wtedy sie wszystko zapetli w petli nieskonczonej az semafor tego nie zatrzyma

Ładnie sie popatrzec jak sie garstka nieudaczników wiejskich zbierze na forum i zamiast zajac sie czymś sensownym dokuczają komus podszywajac sie za nim. Ciesze sie z takiego poparcia i z tego ze mi zazdroscicie ale to już sie zaczyna robić nudne. I to kopiowanie moich gadek typu "alfa i omega" wstyd mi za was;)

Prestiż mam jak tata z wujkiem wsadzają mnie do wanny i każą bawić się w yellow gummy duck ;) Tylko alfa i omega sie nie pomyli...tłuki

Gość inny facet
ja bym poczekal na dalszy rozwoj, powolutku sie pogubia w tym co mowia, dyskusja z nimi nie ma sensu. pozwol cholocie sie rozkrecic i zobaczymy co z tego wyniknie :) moze sie zapetla

inny facet masz racje. ja juz w zyciu sie dosc naprogramowalem procesorow i tego calego gowna ze w glowie mi sie przewraca. kazda petle nieskonczona i tak mozan przerwac. co do podszywow to zal mi was. nie umiecie niczego swojego napisac tylko kopiujecie albo piszecie jakies pierdoly. IQ ponizej 70 na 100 %.

Dzieci spokoj bo do kąta pojdziecie. Takich jak wy to ja gnebie. Nie wygracie ze mną. Oryginał zawsze bedzie prawdziwszy niz ten chłam jaki wy sprzedajecie.

hej, moze faktycznie sie nawachal i teraz pisze, albo tak mu sie wydaje. przwdziwszy prawdziwie nikt nie chce wygrywac To ty chcesz ze wszystkimi wygrac w wirtualnym swiecie i tylko tutaj - szkoda ...

Pracuję w sklepiku szkolnym, najbardziej lubię przerwy gdy dzieciaki przybiegają i ustawią się w kolejke żeby dostać ode mnie autograf bo jestem liderem (nie ma konkurencji). Najwiecej schodzi soczków z kubusiem puchatkiem ale i na mordoklejki nie mogę nażekać. Czasem jest mi smutno bo simieją sie ze mnie i wytykają palcami. Na szczęście mam laptoka to wchodzę na kafe i wyżywam się na was.