Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloriannn

Jesienią wraca IV RP z Kaczyńskim. Co sądzicie

Polecane posty

Gość gloriannn

?

Gość nawet zabawne
nie strasz:P

Gość wiecej ruchuuu
wiekszość sondaży tak własnie wskazuje, szok

Gość gwałturety2
nie wierzę, że ludzie są tak głupi, żeby ponownie sprezentować sobie taki koszmar. Jak myślicie, czy jakby Kaczor został premierem ile pomników nastawiałby swojemu bratu i ile razy dziennie obowiązkowo trzeba by było oddawać mu hołd :D?

Gość miejsce psychola jest
w psychiatryku a nie w parlamencie

Gość na kafeteri znajdziesz tematy
niech wraca tylko nie bedzie do czego bo Tusk sprzeda cała polskie tp jest francuska z polskich banków to tylko Stefczyk jest reszta to zagraniczna stoczni nie mamy http://biznes.onet.pl/na-ruinach-ursusa-powstanie-miasto,18489,4164666,1,fotoreportaze-detal-galeria a tera do lasu Tusk chcą sie dobrać czemu wszystko upada po sprywatyzowaniu

Komputery i całą elektronike najtaniej robią chińczycy i wszystkie te firmy nie wytrzymały konkurencji ...i nie szkoda mi tych firm produkty były drogie...w 2000 roku jak kupywałem mój pierwszy komputer tylko napedem DVD z zestawem drukarka tuba 5.1 monitor sony 17cali zapłaciłem ok 6 tys i to po znajomosci a zestaw gotowy Optimusa kosztował o 2tys więcej...w 2005 roku jak kupywałem pierwszego lapka chińskiego acera zapłaciłem 2,5tys i do dzis dobrze działa i trzy lata następnego lapka acera 1,5tys i tez rewelacyjnie szybko działa...tak wiec Polskie firmy nie mają szans ...Ziemia pod Ursusem jest dużo warta a koszty pracy w Warszawie duze ...ale Bumar na mniejszym terenie też produkuje Ursusy tak więc nie jest źle...poza tym w kraju jest kilka firm co produkują ciągniki w miastach gdzie są tańsze koszty pracy Promar, Farmer, Polmot Warfama a kiedyś ich nie było tak więc dobrze że jest konkurencja...Szkoda tylko stoczni i pozostałych zakładów bo jednak rząd Tuska nie potrafił ich obronić przed UE...

Naprawde, nie strasz. Cóż, mohery stanowią 40% populacji, więc jak wszystkie zagłosują, może być sodoma i gomorra :classic_cool: :o

Upadki wpisujcie gdzie i co upadło Ursus traktory, Ożarów Huta szkła, Fabryka Kabli... Szczecin : kilka stoczni; Fabryka Kabli Załom; Zakłady ... ... Chemiczne Skolwin; Papiernia i Huta w Skolwinie; .............................. ale jest jeszcze jakiś zakład wyrobów cukierniczych "Gryf" - zapomnieli o nim ?? ...

stocznie musiały upaść , a raczej zakończyć działalność. Pracuję w przemyśle stoczniowym to jestem zorientowany. Upadł ZSRR i skończyły sie zamówienia, a banda tych przygłupów, co lecieli z szabelkami na Moskali zrobili swoje. Ruski wolą współpracować z innym krajami, których nie trafi choroba smoleńska. A taki rynek jak Rosja, tylko wyć i ryczeć z żalu.....

Gość pgr przez balcerka
to przez Tuska upadły stocznie