Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadźka-47

Maz skrzywdzil corke!!! Teraz ja od niego rowniez odchodze...

Polecane posty

Gość jadźka-47

Moja corka ma 7letniego syna, w dniu kiedy oznajmila nam ze jest w ciazy maz wyrzucil ja z domu. Powiedzial jej za albo usunie, albo sie wyprowadzi. Moja corka wybrala, oczywiscie nie ulozylo jej sie z ojcem dziecka i teraz mieszka u moich rodzicow. Ja wczoraj powiedzialam mezowi ze chce od niego odejsc i tak postapie, on sie zastanawia dlaczego moja decyzja taka jest, szczegolnie teraz gdy wyciaga reke do tego zeby pogodzic sie z corka, ona sklonna bylaba mu wybaczyc ale ja jej to odradzam, jeszcze obie powiedzialysmy dziecku na temat dziadka ze dziadek nie zyje. Ile ten czlowiek dal mi w kosc, teraz pora zebym sie od niego uwolnila.

Gość powinnas wspierac meza
a nie od niego odchodzic. Co z Ciebie za zona:(

Gość żenułaaaaaa
sorry, ale ja na miejscu córki nie odezwała bym się zarówno do niego jak i do Ciebie. jak mogłas pozwolic na to by mąż wyrzucił z domu waszą ciężarną córkę !!! Zarówno Ty jak i Twój mąż jesteście siebie warci...żal tylko dziecka córki, wnuczek nie ma zarówno dziadka jak i babci...

Gość jadźka-47
Corka sama sie wyprowadzila i powiedziala ojcu ze nie chce miec z nim nic wspolnego, teraz moj maz udaje ze sie zmienil, chce nawet wyciagnac reke do corki ona gotowa bylaby ja przyjac ale ja jej to odradzilam.

Gość żenułaaaaaa
wyprowadziła się ponieważ mąż kazał jej wybierac albo zostaje i aborcja albo ma się wynieść, córka staneła w obronie swojego nienarodzonego dziecka i się wyprowadziła, a Ty nie zrobiłas nic....

Gość jadźka-47
Utrzymywalam kontakty z corka, teraz zrobie wszystko zeby nasze relacje byly lepsze i postaram sie oto by corka nie miala kontaktow ze swoim ojcem bo wiem ze tak bedzie dla niej najlepiej, teraz bede jej pomagala jak tylko moge.

Gość to wy jesteście wredneeee
Przecież mąż ma prawo decydować, kto u niego w domu zamieszka. Córka założyła rodzinę i jak mężowi się nie podobało i nie usunęła to niechby poszła mieszkać na swoje.Od kiedy to rodzice mają bezwzględny obowiązek brać do wspólnego zamieszkiwania swoje dzieci i ich dziećmi.

Gość mamamama26
i tak ci się umyślało po 7 latach? a co robiłas kiedy on ją wyrzucał z domu? patrzyłas na to i żylaś przez te wszystkie lata a teraz cię wzięło nagle na wyprowadzke? na dodatek kiedy mąż dojrzał do tego że źle zrobił?? dziwna jesteś jakaś kobieto - 47 lat a dziwna..

Gość dobrze zrobilllllll
no jak mu się córka puściła to dobrze zrobił, wielkie mi halo trzymać szmatlastwo w domu. Córka założyła rodzinę to jej problem gdzie zamieszka.

Gość jadźka-47
Corka miala faceta ktory nie pasowal mojemu mezowi, ale trudno, stalo sie tak jak sie stalo. Byla dorosla i moj maz powiedzial ze nie chce jej widziec, corka tez tak powiedziala. Teraz moj maz chcial sie by pogodzic z corka, ogladal nawet zdjecia jej dziecka ostatnio ale po prostu wyrwalam mu te zdjecia i powiedzialam by zapomnial o jakiej zgodzie i dal corce spokoj, tym bardziej ze jego wnuk mysli ze dziadek nie zyje i niech tak zostanie.

Gość jadźka-47
Ciesze sie ze zakoncze to chore malzenstwo, teraz postanowilam odejdz od niego bo mialam juz tego dosyc. Cale zycie byl awanturnikiem, teraz pojawily sie u niego problemy zdrowotne ale ja nie mam zamiaru byc jego opiekunka.

Ile jeszcze tematów o tym samym dzis założysz?

Gość jadźka-47
on już przeżytek nie staje mu ,ktoś sie głodny sexu znajdzie.

Gość misia1111111111111111111111
jesteś beznadziejna.co z ciebie za matka czemu odrazu się nie wstawiłaś mężowi jak wyrzucał córkę i to ciężarną a teraz po tylu latach cudowna z ciebie mamusia. trzeba było odrazu iść za córką.

Gość Maryjetta.
A czemu wnukowi nie powiecie prawdy? Ze dziadek dal wybor i kazal sie mamie wyniesc albo zabic dziecko w brzuszku,i mama wolala uciec bo cie tak bardzo kochala,a dziadek jest zlym czlowiekiem. Cos w tym stylu. Ja podobnie mowie mojej corce. Niech wie jakiego ma tatusia glupiego.

Gość powiedzenie siedmiolatkowi
czegos takiego byloby podloscia. I jak myslicie kogo by to za bolalo? nie dziadka tylko wnuczka:( lepiej by corka pogodzila sie z ojcem a wnuk normalnie poznal dziadka i ucieszyl sie ze go ma.

Gość JobTwojuMać
Ty marieta czy jak ci tam jesteś nienormalna! Jak można dziecku coś takiego powiedzieć??? Choćby był najgorszy ale to jego dziadek . poznać go powinien spotykać się z nim nie musiałem wiedzieć ze ma dziadka.

Gość ale po co dziecko mialoby
poznac takiego dziadka???? :( może lepiej by usłyszał prawdę, ale nie teraz tylko jak będzie miał 18 lat gdy dziadek będzie wymagał opieki.

Gość na chooja dzieciakowi taki
dziadek. Też uważam że powinnyście powiedziec prawdę.

kobieto co ty piszesz probujesz sie wytlumaczyc corka ze odchodzisz bo ja skrzywdzil a tak naprawde chodzi o seks i o to ze maz chory !!!! nie powiem jakbym to nazwala po co przysiegalas na dobre i zle heh nie tlumacze go bo zle zrobil ale gdyby corka byla powodem twojego odejscia zrobilabys to 7 lat temu nie usprawiedliwiaj sie corka i wnukiem!! jestes dorosla wiec nazwyaj rzeczy po imieniu

Gość agatka malutka :)
21:42 [zgłoś do usunięcia] Maryjetta. A czemu wnukowi nie powiecie prawdy? Ze dziadek dal wybor i kazal sie mamie wyniesc albo zabic dziecko w brzuszku,i mama wolala uciec bo cie tak bardzo kochala,a dziadek jest zlym czlowiekiem. Cos w tym stylu. Ja podobnie mowie mojej corce. Niech wie jakiego ma tatusia glupiego. Wpełni popieram. Niech dzieciak wie jakiego ma dziadka! I niech go olewa.

Gość głupia jesteś!!
Odchodzisz tylko dlatego bo mąż jest chory a nie dlatego że źle się zachował.