Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatkja

Sen, Nagrobki, Króliki

Polecane posty

Gość Agatkja

Witam, mialam ostatnio sen. Chodowalam kroliki, w roznych kolorach, biale, rude, szare, czarne. Zapomnialam je nakarmic i zauwazylam ze te starsze zaczynaja umierac, ocalilam tylko 2 najmlodsze. Reszta umarła. A w tym samym czasie moj tata mial sen ze czytal swoje i mamy nazwisko na nagrobkach rozmawiajac przy tym z jego ojcem ktory juz nie zyje od 7 lat. Prosze, pomozcie mi zinterpretowac te sny, czy jest jakas mozliwosc ze sa one jakos ze soba powiazane?

Gość interpreter snów
tak, te sny są powiązane, nie chcę cię straszyć ale to poważne sny hodowla królików oznacza że doczekasz późnej starości, ale czarny królik symbolizuje żałobę czytanie napisów na nagrobkach symbolizuje śmierć kogoś bliskiego lub krewnego odpukać w niemalowane, ale według mnie możecie mieć wypadek samochodowy, w którym zginie twoja mama :(, ale nie martw się, śniło ci się że hodowałaś króliki więc ty wyjdziesz z tego cało, tacie śniły się nagrobki więc on też wyjdzie cało bo to jemu ktoś bliski zginie, pada więc na mamę a zmarły dziadek? zmarły dziadek przyszedł ostrzec tatę ale to się jeszcze nie wydarzyło i nie musi się wydarzyć, według mnie powinnaś przestrzec tatę, powinniście unikać wychodzenia z domu, według mnie powinnaś schować rodzicom kluczyki do samochodu, ewentualnie popsuć samochód, np nasypać cukru do baku przyszłość się jeszcze nie zdarzyła i możesz nie dopuścić do jej realizacji

Gość interpreter snów
i jeszcze coś biały królik to radość, możecie mieć więc mieć ten wypadek całą rodziną i jednocześnie będziesz mieć żałobę po mamie, ale będziesz się cieszyć że przeżyłaś i że twój tata przeżył

Gość zgadzam się z powyższym
będziecie mięli wypadek i zginie ktoś bliski tobie i twojemu tacie, ale wam obojgu nic się nie stanie

Gość Agatkja
ale tacie sie snilo ze czytal i mamy i swoje imiona na tych nagrobkach. A co do tych ktolikow , to 2 uratowalam. tak sobie mysle ... mam przeciez mlodszego brata jeszcze, wiec moze to by jego dotyczylo rowniez

a czy w ostatnim czasie nie śniły się komuś z was zęby? jak się śnią zęby to jak nic będzie nieboszczyk więc postaraj sobie przypomnieć czy nie śniły się tobie albo tacie zęby, a jak nie to zwróćcie uwagę czy w najbliższych dniach wam się nie przyśnią

Gość interpreter snów
skoro jest brat to i jego to może dotyczyć to że tata czytał swoje imię na nagrobku raczej nie wiele znaczy, to może być po protu przestroga, ale sam fakt czytania nagrobków świadczy o śmierci kogoś bliskiego

Gość interpreter snów
uratowałaś dwa królik, może to oznaczać że ty i tata się uratujecie

Gość interpreter snów
i właśnie, zwróć uwagę czy nie przyśnią ci się zęby w ciągu najbliższych dni, albo czy już ci się nie śniły?

Gość Agatkja
nie, zeby nam sie jeszcze nie snily, ale napewno zwroce uwage na to. dziekuje

Gość swdgsdghdfgh
Siostra ma do mnie przylecieć i kilka dni demu śniła jej się cyganka ,która we śnie była jej matką i jej wróżyła i powiedziała,że jak do mnie przyleci to ktoś ją zgwałci i zarazi wirusem hiv siostra się boi przylecieć ktoś zinterpretuje

Gość interpreter snów
ale powiem ci tak, dopóki nie przyśnią ci się zęby to nie zamartwiaj się, ze swojego doświadczenia mogę stwierdzić że ze snów to tylko zęby się sprawdzają :) jak śnią się zęby to za pare dni będzie nieboszczyk, a reszta to tak nie za bardzo się sprawdza jak przyśnią ci się zęby, albo komuś z twoich bliskich, to wtedy możecie się zacząć bać o siebie

do swdgsdghdfgh cyganka jej wywróżyła? wnioskuję że skoro była jej matką to dokonała wróżby nieodpłatnie? czy tak? nieodpłatna wróżba cyganki we śnie to może być sen proroczy, przykro mi

Gość swdgsdghdfgh
tak nie brała za to kasy ja juz czytałam w senniku co to znaczy ja w to nie wierzę ,ale siostra się boi co do zębów śnią mi się bardzo często a nikt nie umiera an i z rodziny ani znajomych tak ,że nie wiem czy w to wierzyć

Gość interpreter snów
mnie jak się przyśnią zęby to zawsze w przeciągu tygodnia jest nieboszczyk, może to zależy od osoby co się komu sprawdza

Gość swdgsdghdfgh
siostra boi się przylecieć ja nie wiem co mam zrobić ja w to nie wierzę bo mi się nic nie sprawdza jej tez nie bo lubi popatrzeć w sennik ,ale z drugiej trony boi się lotu samolotem to ja rozumiem,ze przyśniła by jej się katastrofa samolotu bo ja mam takie sny kiedy mam lecieć bo się boję ,ale taki porąbany sen

Gość Agatkja
sluchajcie, a jakis czas temu snilo mi sie ze urodzilam dziecko u mnie w domu, tylko ze bylo calkiem ciche, nie plakalo ani nic. mialo tylko szeroko otwarte oczka i nawet jak poruszala sie to nie wydawala zadnych dzwiekow. polozylam ja na lozku gdzie w ciszy zasnela. co ten sen molg oznaczac?

Gość Agatkja
A wierzycie w znaczenie takich snow?

Gość upppppppppppp
:D

Witajcie ponownie :) cos mnie naszlo na kontynuacje tego tematu bo ostatnio mam masakryczne sny we 3 noce pod rzad: 1sza noc: snilo mi sie ze bylammala (okolo 8-10 lat), bylam na swojej dzialce i bawilam sie z jakimis kolegami i kolezankami, gralismy w pilke, biegalismy i takie tam. I w pewnym momencie znalazam duzą ale niegleboka dziure w ktorej byly ciala martwych dzieci :( 2ga noc: snuilo mi sie ze moj dziadek ktory zmarl kilka lat temu przyszedl do nas w odwiedziny z babcia (ona zyje). wiedzialam ze on nie zyje, ale babcia mowila ze obudzil sie ze spiaczki. Powiedzialam: "chodz dziadku, pokaze ci jak wyremontowalam pokoj". Ale on nic do mnie nawet nie odpowiedzial, nie zwracal uwagi, tylko pozniej zobaczylam ze bawi sie z moim mlodszym bratem w jego pokoju. 3cia noc: snilo mi sie ze weszlam do jakiegos pomieszczenia w ktorym stala kanapa na ktorej lezaly 3 ciala obsypane gruzami :(. Nie wiem skad sie u mnie takie sny wziely, ostatnio nie ogladalam zadnych horrorow ani nic w tym stylu.. Wiec o co tu moze chodzic? Prosze poradzcie mi, odczuwam straszny niepokoj :(

Gość asdfggfdhfa
Mam podobne sny, ale ja oglądam dużo thrillerów i seriali kryminalnych.

up, prosze pomozcie mi zinterpretowac te ostatnie sny ? czy one cos oznaczaja?

Gość aldona opalona
dziś śniło mi się, że musialam ocalić białą puszystą kotkę, przed innymi różnokolorowymi kocurami. pomagał mi w tym taki dziadek. Ukryliśmy kotkę w pudełku a kocur przyjął ludzką postać i wszedł do sklepu tego dziadka. Dziadek podał mu worek z którego wyskoczył lew i zaatakował kocura, ja uciekłam do piwnic gdzie były świnie, kury itd. Na górze wybuchł pożar dziadek kazał mi uciekać.Wygoniłam wpierw te świnie i kury i uciekłam, dziadek zaraz za mną. Budynek spłonął ale kotka była bezpieczna. Co to o znacza?

a mi sie sprawdzają sny często jak siostra była w ciąży to śniło mi sie że urodziła obudziłam sie wtedy była3.15 wzięłam tel żeby zadzwonić do siostry i w tym momęcie siostra mi przysłała smsa że mi sie chrześniak urodził:) albo śniło mi sie że miałam wypadek widziałam jak moje auto koziołkuje i dachuje bałam sie rano jechać do pracy ale pojechałam na szczęście miałam tylko nie grożną stłuczkę:)

Gość gość
do:Agatkja, jak się skończyło u ciebie? czy sny prorocze? czy mądre koleżanki z podpowiedziami miałe racje?

Gość gość
Witajcie...weszlam tu bo dzis mialam sen: przysnili mi sie dziadkowie ze strony mamy ktorzy nie zyja 18 lat ( nigdy wczeniej mi sie nie snili) choc bardzo sie kochalismy....sen wygladal tak ze babcia byla krolikowa a dziadzio krolikiem ja nioslam babcie krolik a wyjek dziadka krolik ja glaskalam tego krolika byl jasny duzy tylko nie wiem czy zywy czy nie.....i tak szlismy przez wies i sie obudzilam do pracy...dziwny to sen dlatego tu napisalam bo cos takiego mam pierwszy raz

Gość gość
Witajcie...weszlam tu bo dzis mialam sen: przysnili mi sie dziadkowie ze strony mamy ktorzy nie zyja 18 lat ( nigdy wczeniej mi sie nie snili) choc bardzo sie kochalismy....sen wygladal tak ze babcia byla krolikowa a dziadzio krolikiem ja nioslam babcie krolik a wyjek dziadka krolik ja glaskalam tego krolika byl jasny duzy tylko nie wiem czy zywy czy nie.....i tak szlismy przez wies i sie obudzilam do pracy...dziwny to sen dlatego tu napisalam bo cos takiego mam pierwszy raz