Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombka432

bylam u psychologa...

Polecane posty

Gość bombka432

i tylko mnie wkurzyla,mam naprawde powazne problemy a ona pytala jak funkcjonuje moj zaklad pracy, kazala sobie polozyc problemy na dloniach prawej i lewej i ktora reka jest ciezsza...a potem usiac na fotelu z decyzja na tak i na drugim z decyzja na nie i powtarzac za nia jakie decyzje podejmuje i ktora jest mi blizsza....a potem powiedziala ze gapie sie w podloge jak by mi ktos umarl....po czym powiedziala ze sie powinnma leczyc u psychiatry i jak leki zaczna dzialac do zebym do niej przyszla znowu...i skasowala za 40 min 70 zł....ja piedole czy ja naprawde jestem nienormalna czy moze ona minela sie z powolaniem?

Gość niewiarygoodne
zmień psychologa, jakaś głupia baba

Gość ne-yo one
hmmmm no chyba nie tak powinna wygladac wizyta u psycholoszki. Idź do innego, ja bylam swego czasu, na kilku i uwazam ze jesli ktos nie radzi sobie, powinnien sprobowac, duzo daje, trzymaj sie cieplutko

Gość grazzkaaa
No cóż, bywa, lepiej iść do kogoś poleconego. Bo tak to można właśnie trafić tak jak Ty kulą w płot.

Gość bombka432
ja schowałam 70 zł w ręku i wystawiłam obie przed siebie kazałam powiedzieć która jest cięższa, nie zgadła więc nie zapłaciłam

Gość bombka432
dzieki za podszyw...nawet sie usmiechnelam;))juz jestes lepszy od tej psycholozki

Gość bombka432
mój problem polega na tym że gdy jestem głodna to wycinam zdjęcia smacznych potraw i je zjadam :O

Gość bombka432
;D ;D ;D .......najgorsze ze potem tyje ;D;D;D;D

Gość Yattleya
brzmi dennie, wymien na lepszy model :P

Gość o koorva
ja schowałam 70 zł w ręku i wystawiłam obie przed siebie kazałam powiedzieć która jest cięższa, nie zgadła więc nie zapłaciłam padłam :D

Gość o koorva
:D :D :D :D :D :D

Gość o koorvaaa
jeszcze się polewam..... :D dzięki podszywie!! jesteś boski :D

Gość mnnjnnbh
ja tez kiedyś byłam zapytała sie co jest przyczytą tego ze zle sie czuje ja jej odpowiedziałam ze w sumie nie wiem a ona jak nie wiesz to musimy uznać ze jesteś chora psychicznie i jak wiesz czy nie -zdebiałam skasowała 100

Gość bombka432
ja pierdziele czy w tym kraju sa ludzie odpowiedzialni za to co robia , szczegolnie tacy którzy odpowiadaja za ludzka psychike??..kto takim ludziom daje prawo wykonywania zawodu?