Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiatropylna

Poznanianka Podstawiona pod mur-jak się zachować??

Polecane posty

Gość wiatropylna

Witam!! poszukuje wszelkiej pomocy od mieszkańców Poznania--w kraju nie mam rodziny, natomiast za granicą mieszka moja mama, ojciec i babcia-ja w kraju została przez studia i mojego piecha....i tu jest problem-mama się rozchorowała-jest osobą po raku i znowu jej zdrowie odmówiło posłuszeństwa więc ja MUSZĘ do niej jechać. Niestety mam psa-wydałam kupę pieniedzy sczepienia, paszporty, wysyłka krwi na badania do niemiec ale....obejmuje ją okres 6-miesięcznej kwarantanny, która jest nie do obejśia a nie stać mnie żeby psa zabrać tam i zeby kwarantanna odbywała się tam. Mój pies jest mieszanką husky z owczarkiem kocha dzieci, jest suczką, jest strasznie leciwa, ciągle leży w jednym miejscu, lubi sobie z komuś pogadać i kocham ją caym sercem dlatego usilnie szukam kogoś z dobrym serduchem, kto mógłby do lipa zaopiekować sie moim psem---wtedy w lipcu będę mogła ją legalnie zabrać do UK...czy potrafi mi ktoś tutaj pomóc---wierzę w moc kafe i ludzi.

Gość wiatropylna
i wogóle co byście zrobili na moim miejscu-olali chorą mamę i zostali czy oddali psa do schroniska?? co mam robić??

Gość wiatropylna
up up up

Gość Ja nie moge Ci pomoc z psem.
Jedz do mamy. A co do zwierza, na pewno kogos znajdziesz

Gość wiatropylna
ale jak zostawię pieska to kto mnie będzie zaspokajał?:(

Gość wiatropylna
no w tym sek że od 2 tygodni szukam i nic.... podszywie zmiataj!!