Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
dziewczyna23

Jak mu to powiedzieć?:(

Polecane posty

Cześć. Mam pewien problem otóż spotkam się z pewnym chłopakiem od półtora roku i planujemy ślub. Wstępny termin jest w maju tego roku...tylko jest coś o czym mu nie powiedziałam...Cała sprawa dotyczy mojej rodziny. Mam ojca alkoholika i jak sami wiecie nie ma się czym chwalić...dla mnie to przykra sprawa. Sądzę że powinien o tym wiedzieć od samego początku bo ma prawo wiedzieć z kim się zadaje. Do tej pory udało mi się to ukryć ponieważ nie mieszkają ze mną (mam mieszkanie w mieście). Ja sama w sobie jestem chyba normalna dziewczyna, pracuje, studiuje i wydaje mi się że w głowie też mam nieźle poukładane. Jakoś tak dziwnie z tym wszystkim wyszło bo nawet nie spodziewałam się że możemy być razem. Poznałam przez przyjaciółkę (oni się znali już wcześniej). Spotkałam się z nim tylko dzięki jej namowom. Muszę dodać ze mój wybranek jest osobą bardzo zamożną i sądziłam że wśród ludzi bardziej zamożnych ode mnie taki problem nie występuje. Uprzedzając wasze pytanie nie jestem z nim dla kasy. Naprawdę bardzo się kochamy i nie wyobrażam sobie życia bez niego. No i jakoś tak miałam wrażenie że jak mu wszystko odrazu powiem nie będzie chciał nawet ze mną już gadać...teraz wiem że myliłam się. Sam miał z ojcem różne przeboje i byli w wiecznej kłótni aż do jego śmierci. Facet był chyba trochę psychiczny bo w końcu sam sobie życie odebrał. Teraz wiem że skoro on otworzył się przede mną to i ja mogę, ale jakoś tak mi głupio a raczej wstyd. Jak mam mu to powiedzieć żeby było w miarę delikatnie i żeby go nie zrazić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować