Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmiczna internautka

Ide na bal przebierancow - doradzcie

Polecane posty

1/za co sie przebrac ? 2/skad wziac stroje/kostiumy? Witam, idziemy z mezem na duzy bal przebierancow, doradzcie stroje dla mnie i dla niego :)

mąż chce się przebrać za gównojada ale ja mu odradzam

pomozcie podjac decyzje :)

Gość asfsdfsafasffa
Przebieżcie się za mumie,teraz struj na czasie :P A struj,w każdym sklepie znajdziesz papier toaletowy,albo jak wolisz to kup dużo bandaży :P

hehe z bandazami dobre :D no dobra to dla niego a ja ?

Gość asfsdfsafasffa
No to on mumia to Ty Kleopatra :),ale strój już nie wiem skąd :P

Kleopatra by mi pasowala, nawet jestem brunetka, jednak skad wziac stroje ? :o poszukam w necie jeszcze,dzieki

Gość asfg
on za policjanta a Ty za taka seksowna policjantke najlepiej taka amerykańska wersja.

Gość asfsdfsafasffa
W sumie to struj nie powinien być problem,bo wystarczy jakaś sukienka i odpowiedni makijaż-a o taką stylizację na Kleopatrę chyba nie tak łatwo.Chociaż ja nie wiem bo się nie maluję :P

no tez fajny pomysl, ale tez zalezy ile kasy beda kosztowaly takie stroje, bo za jeden wieczor 1000zl nie dam, zwlaszcza,ze za lokal tez placimy :o

Strój można tanio wypożyczyć w teatrze. Odwiedź najbliższy i dowiedz się czy istnieje tam taka możliwość. Albo poczytaj na ich stronie w necie czy oferują wypożyczanie. Zazwyczaj są to znacznie mniejsze koszta niż w wypożyczalni. I wybór lepszy. Może strój Kleopatry też się znajdzie. :)

Troenna oj dzieki wielkie za pomysl, zaraz poszperam na stronce teatru, faktycznie tam maja wszystko gotowe :):):) Dzieki,dobranoc,ide stad,bo przelece teatry co oferuja :) pa

Cieszę się, że mogłam pomóc. Miłej zabawy. :) Zawsze, jeśli się z teatrem nie uda, możecie poszperać w lumpeksach i przebrać się np. za hippisów albo w stylu lat 70' - tam się pełno takich ciuszków znajdzie. :)

Gość kopernikówna
Mąż pani lekkich obyczajów. Maksymalna miniówka, świecąca bluzka z wielkim dekoltem, wypchany stanik, kabaretki, kapiący makijaż, peruka. Ty jej alfons. Jasny garnitur, czarna koszula z kołnierzykiem "na Słowackiego", łańcuch na klacie i przegubie, cienki wąsik pod nosem, ciemne okulary na nim. Powodzenie zapewnione! ;)