Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrupki orzechowe

W JAKIM BANKU NAJTAŃSZE KONTO OSOBISTE????

Polecane posty

Gość chrupki orzechowe

Bo w PKO biorą mi 17zł +2zł za każde płacenie w sklepie kartą.

Gość chrupki orzechowe
up

Gość Kielecki
ING Polecam konto direct

w Deutsche Bank ror, karta, wszystkie bankomaty, płatności i przelewy - 0 zł

Gość chrupki orzechowe
dzięki bardzo

Gość plaplapla
zdecydowanie alior bank!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam konto od roku i jestem mega zadowolona. Konto inernetowe 0zł, przelewy 0zł, wszystkie bankomaty na świecie 0zł!!!!!!!!!!!!!! Bardzo indywidualne podejście do klienta, własny opiekun z banku, itp, itd.

Gość chrupki orzechowe
też się właśnie zastanawiałan nad Alior Bankiem i akurat obok mojego domu otworzyli placówkę więc raczej przeniosę się tam.

W Aliorbanku się opłaca. Jeśli polecę ciebie to dostanę 100, a ty 50 zł. Masz darmowe przelewy, transakcje przez internet, bez wychodzenia z domu. Nic nie płacisz za konto. Jedynie płacisz 5 zł miesięcznie za kartę debetową do transakcji w sklepie i w internecie z chipem zbliżeniowym. Tyle, że za te 5 zł możesz pobierać bez prowizji pieniądze ze wszystkich bankomatów na świecie. No i mozesz z konta doładowywać telefon, definiować odbiorców przelewów itd.

Chrupki, jak chcesz założyć konto w Alior, to podam ci mój numer konta na priv i oboje dostaniemy kasę, jeśli wpłynie pierwsza wypłata na twoje konto.

Gość Jelcz342
Załóż sobie konto internetowe.

Gość chrupki orzechowe
Ti si moja bejba a powiedz mi czy na te wszystkie zalety tego banku ma wpływ to ile pieniędzy wpływa na konto miesięcznie?

Gość chrupki orzechowe
zbyt słabo znam się na necie i komputerze żeby zakładać konto przez neta

Gość chrupki orzechowe
No w moim wypadku jest to tylko rodzinne na córke i dlatego jest mi szkoda po prostu tych pieniędzy które zabiera bank PKO bo moge mieć taki w którym nie będą zabierać

Gość chrupki orzechowe
hehe niezłe porównanie:)

Gość pytanie do Ti si moja bejba
co za pogański język w Twojej stopce?

Gość kooolllaaa
a gdzie najlepiej załozyć internetowe konto i czy jak chce się zrezygnować z konta, można też to zrobić przez internet?

To język słoweński. Nie pogański tylko słowiański :) Tak mnie naszło, bo pod wpływem teledysku kupiłem w zeszłym miesiącu mieszkanie w Słowenii.

Gość pytanie do Ti si moja bejba
a... słoweński - ale bez haczyków wyglada jak jakiś łotewski :p

alior bank jest kontem internetowym. Dodatkowo załatwiają wszystkie formalności zamknięcia poprzedniego konta, przeniesienia gotówki i zleceń stałych. Robią w sumie wszystko za klienta. Najlepiej dowiedzieć się o wszystkie mozliwości w oddziale banku.

Gość chrupki orzechowe
dobra dzięki bardzo ludzie a w szczególności ti si moja bejba bo mnie przekonał ale moje dziecko się oddzywa i musze lecieć.

Gość łaaaaaaałłłłłł
za to ja polecam konto w Getin Banku konto skarbonkowe! 0 zl za przelewy, za prowadzenie konta, 0 zl za karte, za prowadzenie karty, 0 zl za bankomaty z calej polski no doslownie za nic sie nie placi!! sama mam i sobie chwale i co wazne nie wazne czy wplaty sa co miesiac!! nie deklarujesz zadnych wplywow na konto zadne odsetki nie rosna!! :)

otworzyć konto w Aliorze - raz dwa, przeniosą, przepiszą, otworzą, a jakże ale zamknąć... o, to juz gorzej - zajęło im to w moim, bardzo prostym przypadku - ponad pół roku (i 3 wizyty w banku - koniecznie i osobiście plus kilka poganiająco-przypominających telefonów) wyższa kultura bankowości, job ich m....

a prospos stopki, przypomniał mi sie taki zespół - Plavi Orkestar ech, to były czasy ...