Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalala

jak wyglądają dzisiejsi mężczyźni. jaki typ wam się podoba?

Polecane posty

Gość tralalalalalalala

mówię o młodszych facetach, studentach: 1) przeraźliwie chudy, ubrany w sztruksowe spodnie i polary. obowiązkowo okulary i niezwracanie uwagi na higienę. 2) dres, ewentualnie luźne spodnie i luźna bluza. wygląda jakby był wiecznie naspidowany 3) również chudy, ubrany w za luźne ciuchy, widać włosy na klacie. wiejska uroda 4) facet bez stylu, niewyróżniający się z tłumu. 5) elegancki, w kapeluszu i z dyplomatką. taki gościu z klasą. Oto faceci, których mogę spotkać na swoim wydziale. posucha, moim drodzy! Panowie, zabrać się za siebie, bo będzie źle!

Gość Współczuję paniiii
ja spotykałam takich sweter spodnie jeansy lub sztruksy albo koszula w guziki :)

Gość 2468
to cos nietypowo masz ograniczony wybor:o na ulicach widuje sie wielu dobrze ubranych chlopakow

Gość discoresistaka
no to ja nie wiem gdzie ty studiujesz :o u mnie są tacy na wydziale + moi znajomi 1) nie wysocy ale o ślicznych twarzach, strój - modne dżinsy + sportowa bluza jak z skejtshopu , skora gladka , nie opalona ale nie blada , fryzury = wlosy a la patinson albo bieber czyli dluzsze 2) wysocy sportowcy ubrani elegancko , obcisłe koszulki i sweterki opinające ich bicepsy , wlosy krotsze np. na żel do góry 3) sweterk + luzne e dzisny , twarz jak marlon brando/... eh moglabym wymieniac i wymieniać ; p

Gość tralalalalalalala
ja tego nie rozumiem. na moim wydziale to same wymoczki waletują! żadnego, prawdziwego faceta... wszyscy jacyś niedorobieni, niedomyci... która ich zechce ja się pytam?!

Gość tralalalalalalala
ale mi nie o ciuchy chodzi, to jest najmniejszy problem! oni mają po 22-23 lata, a wyglądają jak dzieci z gimnazjum!

Gość jkjkjkjkjkj
185 cm, brunet, opalony, 3dniowy zarost, dopasowane spodnie (nei rurki!!) koszula badz jakis gladki t-shirt albo longsleeve i jakis fajny but:D

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
a jak maja wygladac?:o w takim wieku wiekszosc wyglada mniej lub bardziej dziecinnie

Gość Współczuję paniiii
sweter na golf..spodnie rozwichrzone włosy może w twoim pokoleniu taki nieurodzaj:P

Gość łaaaaaaałłłłłł
a Ty autorko tematu rozumiem Claudia Schiffer albo Kate Moss? wez najpierw spojrz na siebie!! jakim prawem oceniasz innych ze sa wymoczkami? sama masz widocznie spierdolony gust i za wysokie wymagania do swojego ryja!!

Gość discoresistaka
kate moss i schifer to kiepskie porównanie jedna cpunka o ryle zombiaka a trudna stara...lepiej spytać czy przypomina bachlede curuś albo penelope

Gość łaaaaaaałłłłłł
hehehe taki przyklad jedynie podalam

Gość tralalalalalalala
ja tylko podałam typy mam w nosie, jak się ubierają ale wydaje mi się trochę groteskowe, że dorosły facet wygląda i ubiera się jak dziecko... co w tym dziwnego?

Gość łaaaaaaałłłłłł
a co ma kurwa z siebie dziada starego robic? bez przesady to ze Ty czujesz sie dojrzala i nosisz jak rozumiem garsonki (bo przeciez nie wypada Ci zakladac jeansow!! ani kolorowych bluzek takie cos nosza tylko "dzieci" :O ) nie oznacza ze inni musza podobnie...

Gość tralalalalalalala
obrażajcie mnie jak chcecie po prostu to jest rażące, faceci wyglądają dzisiaj jak dzieci. nie dość, że wymoczki to jeszcze nawet nie próbują pokazać, że czują się mężczyznami.

Gość łaaaaaaałłłłłł
przeciez nikt Cie nie obraza :O kazdy czlowiek jest indywidualna jednostka a przynajmniej powinien taka byc i uwazam ze bardzo dobrze ze kazdy ubiera sie tak zeby sie dobrze czuc w tym co nosi!! a nie ze ma 23 czy 25 lat i musi sie "dojrzalej" ubierac bo wtedy pomysla ze nie czuje sie prawdziwym mezczyzna...no prosze Cie!

Gość shazz
współcześni młodzi panowie to cioty są, toteż i jak cioty wyglądają :D jakby byli mężczyznami, to by się jak mężczyźni ubierali. proste

Gość łaaaaaaałłłłłł
ja nie wiem...rozumiem jakby ci kolesie sie ubierali jak ci emo czy jak im tam to sa dopiero cioty! ale u mnie na uczelni nie widze zadnego kolesia ktory by sie ubieral tak ze by mnie odrzucal, kazdy ubiera sie normalnie!! ma normalne wlosy, normalne ciuchy, buty, sa czysci, pachnacy...