Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysza31

Nie rozmumiem jego zachowania

Polecane posty

Jest ktoś na kim mi bardzo zależy. Po dwóch miesiącach luźnej sąsiedzkiej znajomości nagle przeszlismy na ty. Wprawdzie troche się głupio z tym czułam bo on jest ode mnie starszy o 11 lat ale to on wyszedł z propozycją i mówiliśmy sobie na ty. Zaczeły się wspólne podróże do większego miasta w któym oboje pracujemy. Jak przychodził do sklepu to zakupy jego się zawsze przedłużały bo gadaliśmy o wszytskim i o niczym uśmiechał się do mnie a któegoś dnia jak wyszedł a ja podeszłam do drzwi żeby zamknąć to się odwrócił i uśmiechnął Któregoś dnia przyszedł do sklepu który prowadze z mamą z jakąś babką robili zakupy w pewnym momęcie objął ją i w policzek pocałował po paru dniach wychodząc z domu spotkałam ich na drodze puki mnie nie widział normalnie szli obok siebie ale jak mnie tylko zobaczył to objął ją. Nie wiem może on chciał sprawdzić czy mi na nim zależy ale z drugiej strony wydawało mi się że takie zagrywki to są dla 20latków a nie dla facetów po 40. Kurde kompletnie jego nie rozumiem

Gość Zaakłopotana18
Miałam podobną sprawę,ale to znikomo podobną,faceci zcasem wysyłają sygnały,że podobasz im sie,ale tak niesety czasem nie jest. Miałam kolege kiedyś i strasznie mi sie podbał,było spoko wsyztskogadaliśmy,pisaliśmy itd.aż wkoncu uwierzyłam,ze coś może być i mu to wyznałampoczym os powiedział,że podoba mu się moja koleżanka...i tyle z tego było,a teraz chciałby być ze mną.

Gość andrrrr
facet 10 lat starszy ,a ty mu chciałaś mówić per PAN ? :O ile masz lat? 15?

Widzi Cię i obejmuje ta dziewczynę, całuje ją, manifestuje ostentacyjnie pewne zachowanie. To znaczy że daje ci sygnały "weź mnie, bierz mnie", czy raczej ma polewkę z Twojej rozczarowanej, zmieszanej, zawiedzionej miny miny? I myśli sobie "kogut ze mnie, patrzcie na tą młódkę jak za mną wodzi maślanym wzrokiem, jestem debeściach jak Zenek co ma beemę". Za bardzo się zapędziłaś w swoich imaginacjach, nie każdy kto spojrzy życzliwym okiem jest przyjacielem, nie każdy kto się uśmiechnie chce się żenić :)

Gość xvzbvbbdbvsf
mógł zauważyc że wodzisz za nim oczami. i już sie domyślił wszystkiego. ma dziewczynę.. trudno żeby to ukrywał przed tobą. ty wiesz jakim jest typem, czy takim który musi coś udowadniać czy nie. może chciał żebyś wiedziała jaka jest sytuacja. Niekoniecznie żeby ci zrobić przykrość, po prostu wbrew pozorom uczucie że ktoś jest w ciebie zapatrzony a ty tego nie odwzajemiasz jest męczące.

może już wcześniej z nią był a z Tobą tylko flirtował. albo traktował Cię jak koleżankę i wyczuł że chcesz coś więcej.

No dobra wszystko jasne no może prawie wszystko to jak wytłumaczyć odzywki typu cześc słonko albo jak raz jechaliśmy do miasta gdzie oboje pracujemy miałam na tym palcu co się nosi pierścionek zaręczynowy pierścionek który dostałam od chrzestnej i popatrzył się na tą rękę i specjalnie tego nie ukrywał a wcześniej on jechał w góry i też mnie podwoził do miasta i opowiadał gdzie jedzie i wpewnym momęcie miałam wrażenie jak by zaraz miało paść pytanie pojedziesz ze mną. A