Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany:-[

Mam 13cm i nie zoperowane spodziectwo...

Polecane posty

Gość Załamany:-[

Witam mam 22lata i pytanie do wszystkich dziewczyn, mianowicie czy chciały byście faceta który ma 13cm i do tego spodziectwo (j.t.wada wrodzona,ujście cewki moczowej znajduje sie na spodzie penisa i brakuje napletka,kto nie wie niech sobie wpisze w necie)mam okropne kompleksy na tym punkcie,nie wiem jak dalej żyć.nie miałem jeszcze kontaktu intymnego z zadną kobietą i chyba nigdy nie będe miał bo boje sie zeby mnie jakaś wyśmiała.chciałem już 2razy popełnić samobójstwo z tego powodu,nie stety nie udało sie:-[ nie mam do kogo sie z tym zwrócić bo to krempujące i poniżające. Prosze o szczere odpowiedzi!

Gość załamany :(
Ja jestem innym załamanym. Nie łączyć naszych dwóch tematów. A ty drugi załamany mam takie pytanie, czy nie da się z tym spodziectwem nic zrobić i czy to jest coś co bardzo przeszkadza, czy chodzi tylko o wygląd? Pytam z ciekawości, bo dużo o tym nie słyszałem.

Gość NFS2011
Mi by to nie przeszkadzało ;))

Gość dftyhdfuyn
Mi też nie :)) Gdybym miała takiego faceta kochała bym go takiego jaki jest :)

Gość Kutacz
Hehe.takim kutaskiem,nie zaszalejesz.masz pecha

Gość Hanusiajtmg
O rany! Wpisałam sobie w necie. Przykro mi. A będziesz mogł mieć dzieci???

Gość Załamany,:-[
Nie wiem. Boje sie że nie

Nie boli

Dla czego to mnie musiało spodkać??? Co ja komu zrobiłem?

No to spoko. Kiedys trafisz na jakąś madrą dziewczynę, ktora zaakceptuje Twoją "inność". Wiesz.. to tylko czlonek.. są ważniejsze rzeczy na swiecie.. a 13 dramatem nie jest :)

Gość a co na to lekarze?
moga Ci pomoc? W dzisiejszych czasach mozna zmienic plec, z penisa wykonac pochwe (i prawie, ze odwrotnie), zapewne istnieja metody chirurgicznego leczenia takich schorzen, jak Twoje..?

Gość maniuś kitajec
Z autopsji ale w innej dziedzinie medycyny. Lekarze są rozmaici, tak jak w każdej branży, są nic nie warci, przeciętni i przeciętni asekuranci, którzy nigdy niczego nie doradzą, oraz dobrzy i bardzo dobrzy. Tych dobrych i bardzo dobrych trzeba szukać i nastawić się na wiele wizyt, nim znajdzie się odpowiedniego. Brak pieniędzy to nie jest wytłumaczenie, bo coś z pewnością Ci się należy z ubezpieczenia. Musisz się dowiedzieć co i w jakich okolicznościach. Do tego potrzebny Ci jest dobry lekarz. Póki go nie znajdziesz, nie posuniesz się ani o milimetr. Lekarze potrafią dosłownie opowiadać BZDURY. Robią to z niewiedzy, arogancji ale i z pełną świadomością, że odrzucony pacjent, to dla nich oszczędność na procedurze do której jest kolejka. Musisz powalczyć, poszukać. Oczywiście, że brak pieniędzy to problem wielki, ale można też mieć te pieniądze, pójść do okrzyczanego fachowca, który wszystko spierdoli. Takich przypadków też jest sporo. Powtarzam, podstawa to DOBRY FACHOWIEC, którego można też znaleźć w ramach ubezpieczenia.

Gość maniuś kitajec
Nie ma w Polsce jakiejś kliniki (nie prywatnej) która zajmuje się tym problemem? Gdzie mógłbyś się skonsultować?

Gość Dominisiajajajtajta
Oj w tym wieku odradzała bym takie modyfikacjie z członkiem. Jesteś jaki jesteś i musisz żyć dalej

Gość maniuś kitajec
Dominisia jesteś specjalistą? ;)

Gość Załamany.:-[
W moim wieku żadna klinika mnie nie przyjmie na kase chorych,do 18lat można na kase nfz funduje po ukończeniu już nie. Chyba skończe z tym wszystkim mam dość

e, przesadzasz drogi załamany, skoro nigdy nie współżyłeś (o ile dobrze wyczytałam) to skąd możesz wiedzieć jak zareaguje ewentualna partnerka??

Gość maniuś kitajec
To cholera niedobrze. Nie pozostaje nic innego jak zabrać się ostro do roboty i zarobić na konsultacje i ewentualne leczenie. Ja zacząłbym od wizyty aby dowiedzieć się co i jak.

Gość a co na to lekarze?
autorze topiku, nie mozesz sie zalamywac, siadac i rozkladac rece mowiac, ze nic i nikt Ci juz nie pomoze... To najgorsze wyjscie z sytuacji. Kolega wyzej ma racje - musisz szukac specjalisty do skutku. Nie z takimi problemami radzi sobie wspolczesna medycyna. Samej dlugosci penisa zapewne nie zmienisz, ale wade rozwojowa (wrodzona?) mozna skorygowac. Fundusz sam do Ciebie z propozycja nie przyjadzie, wiec musisz Ty sie za to zabrac i...szukac. Probowales przegladac strone www.znanylekarz.pl ? Znajdziesz tam lekarzy wielu specjalnosci, wyszukiwarka dziala i wg miejsca zamieszkani, i...opinii pacjentow. Co prawda to anonimowe wypowiedzi, nieautoryzowane, ale w wiekszosci z pewnoscia prawdziwe. Mozna sie zorientowac, na ktorego fachowac pomoc mozna liczyc :)

Gość maniuś kitajec
Mikropenisy są straszne, współczuję ich właścicielom.

Gość maniuś kitajec
Oczywiście, że w dzieciństwie ale rodzice w tym wypadku zawalili sprawę. Nie wiem jak to jest możliwe, bo ja nie zlekceważyłbym takiego problemu. Jako rodzić, musiałbym to załatwić. Ludzie są dziwni :O

"Oj w tym wieku odradzała bym takie modyfikacjie z członkiem." A dlaczego? Nie mówię, że akceptacja nie jest kluczem, ale jeśli jest możliwość to dlaczego tego nie zrobić? Tym bardziej, że widać, że jest to dla autora ogromny problem. Autorze z tego co przed chwilą czytałam to jeśli możliwy jest wytrysk w pochwie to problemów z płodnością nie powinno być. Ale o takie rzeczy najlepiej zapytać lekarza. Jeśli bardzo Ci zależy na operacji to poszukaj. Choćby i w innym mieście. Nie musisz przecież robić tego jutro czy za tydzień. Jeśli nawet trzeba będzie zapłacić to może uda Ci się odłożyć pieniądze. A może da się to zrobić i na NFZ. Zakopane to ten sam oddział NFZ co Kraków, a w Krakowie na pewno można znaleźć jakiegoś specjalistę, który podjąłby się operacji. Poniósłbyś tylko koszt dojazdu do Krakowa, a to chyba dałoby się zrobić :) Nie poddawaj się tak od razu. Szukaj różnych możliwości. A jeśli nawet się nie da to to nie jest żadna tragedia. I na pewno kluczem będzie akcpetacja siebie. A wtedy dziewczyna się znajdzie. Mądra i piękna :) A 13cm to normalny penis.

"Oczywiście, że w dzieciństwie ale rodzice w tym wypadku zawalili sprawę. Nie wiem jak to jest możliwe, bo ja nie zlekceważyłbym takiego problemu. Jako rodzić, musiałbym to załatwić. Ludzie są dziwni " Może to nie wynik zlekceważenia, a niewiedzy, wstydu itp. :) Nie mówię, że zrobili dobrze, ale może nie zrobili tego świadomi i z premedytacją. Ja bym się raczej zastanowiła dlaczego żaden lekarz tego nie "wykrył". To jest wada wrodzona i powinna być zauważona przez lekarza już w dzieciństwie.

Gość cycus...
Chłopie, jeśli takiego cyca masz, to nie ma co porównywać do mikropenisów. Idź do burdelu i wypróbuj na prostytutce wydasz stówę, ale masz cała godzinę dymania, żadna Ci nie odmówi ważne żeby Ci stał.

Gość Załamany..:-[
Do verita santa re,tak właśnie bardzo podobnie wygłąda moj jak ten na zamieszczonym linku tylko ze dziorke mam troche bliżej żołędzi. A Ty jak byś zareagowała??

Gość a co na to lekarze?
ja mojego kochanego pana doktora znalazlam przypadkiem, a Jego pomoc okazala sie zupelnie inna, niz lekarzy pierwszego kontaktu. Ale trafilam na specjaliste i czlowieka o wielkiej kulturze osobistej. W dodatku poszlam do niego prywatnie, a on na wiele badan i zabiegow skierowal mnie do siebie, do kliniki, na fundusz. Gdy czytam o moim schorzeniu w necie, to widze, ze wekszosc chorych placila za wszystko...wiec jednak mozna inaczej:) zdaje sobie sprawe z faktu, ze Twoj przypadek jest wyjatkowy, bo malo osob ma taki problem, ale to nie znaczy, ze nie istnieja lekarze, ktorzy moga Ci pomoc. Nawet jesli teraz bedziesz musial ostro wziac sie do pracy, by zarobic na jakis zabieg, ktory wykonasz dopiero za rok, czy dwa, to i tak warto! Coz znacza dwa lata, wobec szczesliwej reszty zycia? ;) dziewczyny tez sa rozne. Nie kazdej podoba sie wypomadowany playboy z wielka fujara :) wazniejszy jest umysl, wrazliwosc, uczciwosc... A jako starsza juz nieco kobieta powiem Ci jeszcze, ze w lozku liczy sie nie tylko rozmiar, ale i finezja. A o orgazm partnerki duzo latwiej metodami oralnymi i pieszczotami, niz penetracja sensu stricte. Co tez mozna przeciez wspomoc;) mysle, ze dobrze by Ci zrobila jakas psychoterapia, grupa wsparcia, kontakt z osobami o podobnym do Twojego problemie. Bo wydaje mi sie, ze w obecnej chwili najbardziej potrzebujesz wzmocnienia wiary w siebie...