Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab

Czy Wam tak mówią?

Polecane posty

Gość blablbalablbalblbalbalablablab

Czesc kobietki! Czy Wasi mężowie/narzeczeni/chłopacy mówią Wam, że podoba im się jakaś Wasza koleżanka, lub jakaś kobieta - mówią, że można się zakochac bo taka piękna czy coś takiego? Bo mam znajomych którzy tam mówią swoim babeczkom a mi by chyba serce pękło jakby mi mój tak powiedział, bo byłoby mi przykro że ogląda się za innymi a po za tym umarłabym na kompleksy, bo bym się do niech porównywała. Babeczki, powiedzcie mi - czy ja jestem nienormalna? Proszę o opinie i dodam jeszcze, że zazdrośnica ze mnie może o to chodzi?

ja ci mogę powiedzieć :D że jesteś zdrowo stuknięta !!!!

Gość radosci jssjsss
jestes jak najbardziej normalna. To z twoim facetem jest cos nie tak. Nastepnym razem jak tak powie kaz mu do niej isc. Daj mu kopa na rozped

Nawet jak facet Ci o tym nie powie to i tak będzie grupa kobiet oprócz Ciebie w jego typie

Gość Wiktorrrrria
zgadza sie ze bedzie, ale takie zachowanie partnera jest nie na miejscu , bo jezeli komus zalezy to nie zachowuje sie w taki sposob...

a nie prawda.. jesteście przewrażliwione. Np faceci moich koleżanek też mi nie raz mówili ,że ładna jestem ,a one to potwierdzały i jeszcze mi jedna mówila,, jak moj chlopak cię zobaczyl to od razu mu się spodobałaś " i wcale nie było to zlośliwe.. troche dystansu .. Mój facet też np mówi ,że ta aktorka jest ładna ,ale ta już nie itd i wcale mi nie jest przykro

troche dystansu .. " w końcu jakas normalna i kumata która rozumie że życie to nie tylko słodkosci i spijanie sobie z dzióbków :D

hmmmmm a) faceta b)siebie c)tą która mu sie podoba ? ;)

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ja sama często mówię "zobacz, jakie ma ładne włosy", "ładna jest ta aktorka, nie" czy na ulicy "fajnie się ubrała, ładna dziewczyna". On zwykle potwierdza i nie widzę w tym nic złego, toż to jest prawda. tak czy siak podobają mu się inne, problem w tym, że te Twoje "koleżanki" są na tyle zakompleksione, że doszukują się w tym jakiegoś dziwnego zagrożenia.

bo kobieta to takie stworzenie że we wszystkim widzi zagrożenie,intrygę i zdradę ;)

Gość Epona
a ja głupia sama facetowi pokazuje jak jakas fajna doopa idzie :O

bo kobieta to takie stworzenie że we wszystkim widzi zagrożenie,intrygę i zdradę chyba ze tym stworzeniem jest Jaroslaw :) a przywalic trzeba pierwszemu lepszemu mezczyznie - w imie zasad :D

Gość rabar bar bar
juz uwierze ze takie tolerancyjne jestescie sratatata ;P ciekawe jakbyscie sie czuly gdyby wasz kochany podniecal sie przez kilka godzin innymi laskami i to byłby jedyny temat

Gość twetwtwet
Mój tak nie mówi. Gdyby mówił - byłabym zła i pewnie zrobiłabym mu na złość, np zachwycając się jego kolegą, albo cos, ale pisać że serce by pękło? :O Ja raczej byłabym wkurzona.

Poza tym ja myslę ,że jakby wasz facet miał rzeczywiście jakieś ,, nie czyte zamiary" wobec jakiejś kobiety to by raczej wam nie powiedzial ,że mu sie podoba A poza tym .. mój facet np tak ma ,że potrafi mu sie ktos podobać ,ale go nie pociągać. Np się pytaalm dlaczego się z bylą rozstał to powiedział ,, byla ładna ,ale włąsciwie zupelnie nie w moim typie"

Co innego ,,podniecać sięlaskami" i mowić ,że by się z nimi przespał ,a co innego stwierdzić ,że ktos jest atrakcyjny

Jedno to jest rzucić uwagę od czasu do czasu na temat urody jakiejś kobiety a drugie to podniecanie się innymi laskami przez całe dnie.

Ale to nie temat o kilkugodzinnym podniecaniu się kobietą, a o tekscie: ładna jest, podoba mi się. Oczywiście kilkugodzinne zachwyty odpadają. Co do reszty - uważam za normalne.

Gość Epona
rabar bar bar juz uwierze ze takie tolerancyjne jestescie sratatata ;P ciekawe jakbyscie sie czuly gdyby wasz kochany podniecal sie przez kilka godzin innymi laskami i to byłby jedyny temat to chyba nie byłby mój ukochany :O jak mniemam :classic_cool:

Gość alizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee/
moj byly nigdy nie prawil mi komplementow no chyba ze cos przeskrobal lub chcial czegos ode mnie. A jezeli chodzi o inne kobiety byl bardzo wylewny. Kiedys siedzielismu we trojke -ja ,on i moja kolezanka podczas rozmowy nie ordywal od niej oczu ,ewidentnie byl podniecony, zauroczony a na mnie nawet nie spojrzal.

Gość 352352
Mój nie mówi nawet "ładna jest". Ale czasami go o jakaś pytam (aktorkę) - mówi że ładna - nie jestem wtedy zła. O żywe kobiety z otoczenia nie pytam, bo odpowiedź mogłaby mnie urazić. Zresztą on też nie pyta mnie o facetów :O to byłoby chore gdyby pytał czy ten czy tamten jest przystojny - pomyślałabym, że ma nierówno pod sufitem i ma kompleksy. Sama mu RÓWNIEŻ nie mówię "o, zobacz ale przystojny facet", bo to niegrzeczne i dziwi mnie że dla was to normalka. Dla mnie to zalatuje chamstwem.

Sam nie mówi "o zobacz jaka ładna kobieta". Jeśli już to komentuje moje słowa. Nie pytam nigdy czy ładna, co najwyżej stwierdzam fakt, a On potwierdza "No nawet". Czy coś w tym stylu.

alezeeee może ci sie tylko wydawało że to był twój chłopak ... dziewczyny bardzo często przywłaszczają sobie chłoapków na własność bo akurat puścił ci szczałę na telefon badz na gg wysłała ci uśmiech :D

Gość izia87
nie mój tak nie mówi bo się mnie boi,a ja mówie żeby go zdenerwowac:P

Gość gfdrd
supers