Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maerija tereska

Karmienie butelka od początku

Polecane posty

Gość maerija tereska

Czy ktoras z Was karmi butelka od narodzin dziecka, Ja wiem, ze bede musiala od razu karmić malucha butelką, niestety muszę wracać do pracy, to jest bardzo skomplikowana sprawa, w kazdym razie chcialabym sie dowiedziec co nie co, na ten temat

Gość lampa_aladyna28
Ja karmiłam syna butelką praktycznie od narodzin. Dziś ma 2,5 roku, rzadko choruje, świetnie się rozwija i jest z niego "chłop jak dąb".

Gość maerija tereska
A jakiego mleka uzywalas?Z polecenia lekarza czy sama zdecydowalas? a powiedz mi zrezygnowalas z karmienia piersia sama, czy poprostu tak wyszlo?

ja tez karmie butelka od pierwszego dnia...mala nie chce ciagnac cyca... karmimy bebiko1 i moim odciagnietym mlekiem, poki co wszystko jest dobrze :)

Ja od urodzenia karmiłam butlą, teraz córa ma 3 lata już:) ja karmiłam Nutramigenem (nietolerancja laktozy), później Bebilonem, a na końcu Bebiko.

Gość zroznicowana
Rowniez karmilam butelka od samego poczatku,bo tak zdecydowalam,maly ma 2 latka i rowniez nie choruje i rozwija sie super,a mleko nazywa sie Aptamil( polski Bebilon) Maly pije to mleko do tej pory.

Gość paula123098
ja karmiłam tylko 2 tygodnie ,potem musilam niesteyty przejsc na butelke ,wybralm Nan i do dzis pije nan .w tej chwili ma 8 miesiecy i jest wszystko w porzadku;)