Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ali_1

informatyk pomoz mi

Polecane posty

Gość ali_1

wlamac sie na konto gg bylej dziewczyny

Gość karolinkaaaaaaaa
i tak nie zobaczycz archiwum bo archiwum jest tylko na danym kompie

Gość ali_1
informatyk to kumaty gosc da rade pewnie ten plik skrasc

Gość ali_1
spierdalaj podszywaczu ja czekam naprawdziwego informatyka to powazna sprawa

Gość ali_1
to ty ale nie ona nie komentujcie jak nie pomozecie dzieki

Gość Marcinowaty
Na tym forum nikt nigdy w niczym Ci nie pomoże.

Gość a masz dostęp do jej kompa czy
nie masz?

Gość ali_1
wiem ze 99% nie pomoze ale informatyk to spoko gosc

Gość a masz dostęp do jej kompa czy
bo jesli masz to jest specjalny programik i rozwali ci wszystkie hasła na danym kompie ...kiedys zapomniałam hasła na skrzynke i założyłam inną a mąż za pomocą tego programiku odzyskał hasło

Gość ali_1
i po co idioto zabierasz glos w temacie jak nie znasz faktow zadnych i nie wiesz ocb nie nie moge porozmawiac nie mam dostepu do jej kompa idzie skrasc ten plik i haslo wyciagnac dla kogos kumatego w tych sparwach to chwila jest

Gość ali_1
wiem ze tak mozna jak sie ma jeden plik haslo sam odzyskiwalem ale swoje nie wlamywalem sie na innych bo sie nie znam na tym ale wiem ze mozna

Gość ali_1
dobra informatyk już mi pomógł wyniósł cały komputer z chaty mojej dziewczyny i spierdolił do autobusu

Gość ali_1
dzieki za dobre checi :) potrzebuje haslo do serwera i plik z archiwum zaczekam na to co informatyk powie

Gość ali_1
kurwa hakerzy wlamuja sie do serwerow fbi i co maja dostep do ich komputerow?juz ci pisalem zebys sie nie odzywal jak gowno wiesz

Gość ło matko hakerszyy !!! o czym
ty dzieciaku mówisz ?! nikt powazny takimi rzeczami sie nie zajmuje jak zas rane gg twojej byłej laski miej honor i nie grzeb w cudzym zyciu jak ktos cie juz nie chce \:O miej godność ....bo faktycznie zachowujesz sie jak gimgówno

Gość ali_1
pisalem zeby nie komentowac jak nie wiecie o co chodzi ale nie dociera niestety koncze dyskusje informatyk jak tu zajzysz napisz do mnie na meila malec1986@interia.pl dzieki

Gość ali_1
tak ale ona obiecała że na mnie nasra i zapomniała chce zobaczyć w jej kompie na kogo ostatnio srała nie popuszczę jej obiecany stolec musi być

Gość pierdolmnie
Informatyk śpi. Nie przeszkadzć!

Gość ali_1
a może są inni chętni stolca na klatę mi strzelić prosze naprawde mi tego brak

Gość ali_1
Robię mamusi minetke na dobranoc wtedy szybko zasypiam:)

Najprostszy sposob jest taki ze jesli masz dostep fizyczny do jej komputera instalujesz jej program do inwigilacji i po problemie. Wtedy siedzisz sobie wygodnie w domu i patrzysz co ona robi na kompie co pisze jakei ma pliki itp. masz dostep do wszystkich jej hasel do roznych kont w roznych serwisach typu nasza klasa itp. drugi spoosb jesli nie masz dostepu do jej kompa to sprobuj jej wyslac plik z tym programem, tylk oze ona musi go kliknac program wtedy szybko sie zainstaluje i ukryje w systemie. Jesli ma antywirusa to najlepiej jak taki program bedzie robiony na zamowienie a jesli nie ma to wlasciwie nada sie kazdy program tego typu dostepny w necie. tego jest pelno szukaj a znajdziesz. Ale pamietaj ze w ten sposob lamiesz prawo. :)

Gość ali_1
SKYnet a wten sposób zobacze zdjecia też

Gość ali_1
SKYnet dzieki za rade hm a co to za program?Mozna to jej wpuscic poprzez klikniecie w linka z jakas stronka?Nie interesuja mnie jej hasla tylko dos erwera gg i wyciaganc plik z archiwum.

W ten spoosb zobaczysz wszystko. dano temu uzywalo sie do tego koni trojanskich np netbus. teraz sa lepsze progsy do tego. I neiwykrywalne przez antywirusy

Gość ali_1
to spróbuje dzięki

Gość ali_1
SKYnet ona nie ogarnia ma jakiegos antywirusa ale nawet nie wie jak on dziala powiedz czy da rade go jej wpuscic przez klikniecie w linka

Wiesz mozna zastosowac program ktory tylko wykradnie jej to archiwum czy co tam chcesz i przesle tobie na email i tyle. nazwy programow nie podam bo to legalne nie jest. Ale taki program mozna samemu napisac jelsi sie zna chociazby C++ lub inny tego typu jezyk programowania. I mozna zrobic tak ze podsylasz jej link a ona naiwna klika program sie automatycznie zgrywa i instaluje. Ale do tego tzreba tez znac sie na programowaniu stron. ActiveX lub VBS i po sprawie. Wlasciwie mozliwosci jest wiele. Ale najwazniejsze zeby wszystko dokladnie przemyslec.

Gość ali_1
Niestety z programowaniem nie mam nic wspolnego wiec sam nie dam rady tego zrobic

moze znajdz kogos kto to zrobi za drobna oplata :)