Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Sprawił że moje zauroczenie mija

Polecane posty

Gość kasia5266

Pisałam kiedyś tu na forum że trudno mi zapomnieć o pewnym facecie.ale po tym co mi napisał zaczyna mi przechodzić.Otóż kilka dni temu ten facet oznajmił mi smsem że możemy się kumplować bo on ma zagmatwane życie i nie chce żadnego stałego związku(to jest prawda z tego co wiem).no to ja mu na to trzeba było tak od razu a nie kombinować po co były te spotkania czułości itp.a on na to.."sam nie wiem".cóż tu mnie zatkało zwłaszcza że kiedyś powiedział że mu zależy chciałby mnie lepiej poznać itp.Myślę hm po co.Jeśli od początku wiedział że nie chce na razie żadnej bliższej relacji z dziewczyną to mógł to powiedzieć i nie zawracać głowy.A najlepsze że mówił że lubi jasne sytuacje i ceni sobie szczerość:)no właśnie to pokazał.Jak mi to powiedział to szczerze staje mi się obojętne:)

Skąd ja to znam. Ocknęłam się dość niedawno, czas zapomnieć. ;)

Radzę zmienić numer, zerwac jakikolwiek kontakt. Z takimi kolesiami nie ma sensu się nawet zadawać. Jeszcze pewnie będzie tego załował i będzie chciał Ci znowu zawracać głowę.

Gość kasia5266
Masz rację w końcu dziś napisał mi że może mi pomóc z technologii informacyjnej.dałam mu jasno do zrozumienia że nie trzeba.i myślę to samo jeszcze z tydzień dwa i będzie chciał się spotkać.jak chce się zabawić to niech sobie klocki kupi:)bo zdecydowanie nie dojrzał jeszcze