Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka;)

mały penis...

Polecane posty

Gość oblubienica informatyka
Gdzie informatyk buuuuuu:(:(:(

do SKYnet - nie gadaj że się nie da powiększyć penisa. Mnie się udało, rok wyrzeczeń i z 13 cm mam 15 cm.... więc się da! i jest twardy, mam ochotę na seks i erekcje jak tylko widzę swoją dziewczynę :)

Wiec poprosze jakies dowody na to. Bo tak to kazdy moze sobie mowic. Zdjecia przed i po ale nie obrobione w photoshopie i w duzej rozdzielczosci. Gdyby sie dalo powiekszyc penis to te cudowne medykamenty sprzedawaliby w aptekach. W internecie tez nigdzie nie ma zdjec z tych kuracji przed i po. A jesli sa to obrabiane w photoshopie. Wiec to cale powiekszanie to lipa i tyle. nie ma zadnych dowodow na to ze w taki sposob mozna poweikszyc penis. KONIEC KROPKA

Gość baranyyyyyy....
haha...jełopy...po 1 to czy byly keidys robione np badania na szeroko skale lub niekoniecznie potwierdzajace lub oblajace to ze powiekszanie przez cwiczenia jest mozliwe? NIE...po 2 czy ktorys z was próbował np cwiczen? NIE...wiec sie nie wypowiadajcie...naczytaliscie sie opini seksuologow ktorzy nie mieli stycznosci z takimi rzeczami (badania itp)...preparaty oczywiscie ze nie działają...to wiadome...ale cwiczenia owszem...co prawda nie powiekszy sie duzo ale o 1-2 cm sie da....ja po pol roku cwiczen powiekszylem o 1cm w dlugosci i 0.5cm w obwodzie...wiec lepiej zeby sie wypowiadaly na ten temat osoby ktore probowaly...pozdrawiam ludzi uczacych sie z opinii internetowych...haha

Gość baranyyyyyy....
i sory za literowki...bo szybko pisalem...

Gość treytrytry
po jednym dziecku i niby rozepchana, nie przesadzajcie ludzie,ja urodzilam tez dzieci ,facet moj ma 14 cm penisa,on mnie czuje ja jego,nawet dodam ze przewaznie mnie boli jak uprawiamy seks,nie czuje sie luzna ani rozepchana,po porodzie wszystko jest jeszcze otwarte ,z czasem bedzie jak przed porodem,nie wypisujcie tutaj glupot,zadnych cwiczen nie uprawialam na pochwe,wszystko w swoim czasie

Gość prosta rout
a jak się nazywa przyjemność wkładania dużych przedmiotów do cipki ??? wie ktoś ???

Wiec prosze o dowody tego powiekszania penisa . Bo tak to pisac moze kazdy. taki urok internetu. Kazdy moze napsiac co mu sie podoba nawet najwieksza bzdure a sa ludzie ktorzy we wszystko uwierza. Tak czy siak prosze o dowody.

Gość baranyyyyy....
SkyNet mam nadzieje ze tylko udajesz takiego debila....dowody? dobrze sie czujesz? myslisz ze prowadzilem kronike i robilem codziennie zdjęcia? co za idiota...robilem to dla siebie a nie dla innych...a po co mialbym klamac? pieniedzy za to nie mam ciulu...cwiczenia w necie sa za darmo...wiec sie nic nie traci....ale widze ze u Ciebie z mysleniem ciezko...i to mnie martwi...

Gość GONSALESS NIE LESS
OTO DO WODY... PLUUUUUUUUUUUM

Gość baranyyyyy....
jak chcesz dowodow to sprobuj...cwicz z 3 miechy..i sie wypowiedz...

Gość kobajaszi
gdzie masz takie darmowe cwiczenia

Gość baranyyyyy...
kolejny....gdzie? google.pl ? wpisz i bedziesz mial...na interii jest caly artykul...z rapida mozesz sciagnac...wystarczy poszukac....ehhh...

Gość gfhfghtfhrtfdfd
powiekszyles dlugosc wstanie erekcji o 1cm czy w zwisie? bo w stanie spoczynku mnie nie interesuje :)

Gość baranyyyyy...
w zwodzie...nie jest to duzo..ale zawsze cos..mam znajmomego co cwiczyl 2 lata...ale powiekszyl o 1.5 cm...wiec widzicie...o 10 cm sie nie powiekszy...najwyzej o 1 lub 1.5...obwod max 1cm...

To kronike mogles prowadzic zeby potem sie pochwalic na necie tym co osiagnales. Ja juz mowilem tak to mozna gadac i gadac a dowodow nikt nie wyłozy na stół. nawet jesli chodzi o powiekszanie piersi to dowodow na to jest cala masa w necie Powiekszanie silikonem Powiekszanie kwasem hialuronowym powiekszanie wlasnym tłuszczem Powiekszanie roznymi kremami i tabletkami z apteki itp Powiekszanie poprzez masaze i cwiczenia na to wszystko sa dowody, wypowiedzi osob i cala masa zdjec Ale jesli chodzi o powiekszanie penisa to dowodow nie ma zadnych nawet jesli chodzi o powiekszenie operacyjne lub poprzez wstrzyknieie kwasu hialuronowego do wodow jest praktycznie zero. Jest co prawda pare zdjec przed i po zabiegu ale to sa przypadki jednorazowe. Gdyby te cwiczenia tak dzialaly to dowodow bylo by mnostwo bo mysle ze z takich cwiczen skorzystaloby ponad 20 % mezczyzn na calym swiecie i napewno ktos by sie tym pochwalil. takze wybacz ale pierdzielisz glupoty z tym powiekszaniem. I u mnie z mysleniem jest wszystko dobrze.

Aha i jeszcze jedno czemu wyzywasz mnie od ciulow i idiotow. Nawet mnie nie znasz. Mysle ze jestes jakis sfrustrowany, moze zrobiles sobie cos tymi cwiczeniami i nakłaniasz ludzi do tego zeby oni tez tak cierpieli. sa tacy ludzie i to wielu. W necie jest wielu takich jak ty, pisza jak oni sobie powiekszyli penisy roznymi cwiczeniami, urzadzeniami lub kremami i tabletkami. Kazdy sie chwali ale dowodow brak. I to od tylu lat bo powiekszanie penisa takimi sposobami jest znane od wielu wielu lat. jak narazie dowodow brak. Wiec ja ci osobiscie nie wierze w to cale powiekszanie. I nie sadze zeby ktos ci uwierzyl. Nikt taki glupi nie jest. Jedynym sposobem jest poprostu samemu sprobowac tych magicznych cwiczen hehe i wtedy po paru latach cwiczen kazda z tych osob zobaczy czy warto bylo czy jednak nie. tylko uwazajcie zebyscie sobie podczas tych cwiczen czegos nie uszkodzili. Bo o to bardzo latwo. Powodzenia hehe

Gość baranyyyy....
a myslisz ze ludzie z tego nie korzystaja? nie porównuj powiekszania piersi do powiekszania czlonka...kobieta jak powieksza to sie w ogole tego nie wstydzi...moze o tym mowic...plec meska tak latwo o tym nie gada...wstydzą sie...ze ktos sie bedzie smial "ze ma malego" dlatego nikt tez z tym sie nie obnosi...dziewczyna smialo powie wsrod znajomych roznej plci ze chce powiekszyc biust lub to zrobila....a chlopak ze swoim sprzetem tak powie? watpie :) wez do pod uwage...no tak jakby porownac ze seks analny i oralny to to samo....

Gość baranyyyy....
i ja nikogo nie namawiam...robcie jak chcecie..ja robilem spokojnie...nie po pol godziny dziennie...nic na sile...przekonac sie mozna...your choice...

Gość baranyyyy....
i mowie...po co w ogole sie wypowiadac na jakis temat jak sie nie probowalo i nie ma sie o tym zielonego pojecia...jak czegos nie widzialem nie poznalem nie sprobowalem to sie nie wypowiadam...moze to byc lub moze tego nie byc...nie wiem nie odzywam sie...proste...

Gość zalezy od tempraemntu kobiety
napisz jak to robiles tzn jelqin,g dojenie? robiles rozgrzewanie wczesniej itp? czy po prostu brales sobie 15 minut przerwy, nawilzales czyms i go doiles ?

Gość baranyyyy....
dobra ostatni wpis..wiec cwiczylem po 15 minut max 20 dziennie...na poczatku kapiel...normalny prysznic ale goraca woda...i pozniej rozciaganie 5 minut i 10-15 minut jelq...proste...

Gość pedro.esp.
witam. (((Temat dyskusji: mały penis... . Odpowiedz na ten temat Strona: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4739481&start=30 ))) przepraszam muj polski jezyk. ja ze espanii. meszkam warszawa. ja 42lat/187cm/96kg/muj organ do sex maly ale jary-16cm dugosc,5cm szerokosc. moj email: esp69pol@yahoo.es nie mam lokum dla sex. no sponsoring. lubie duzo sex. kiedy i gdzie tylko sex, nic wiencej. mam czas do sex od 09:00h. do 19:00h.max, bo od 20:00h. do 06:00h. ja praca. UWAGA---jezeli chcesz moge wyszle ci muj intym sex foto na twuj email. czekam twoj email. pozdrawiam pedro.

Gość 34534576uityjhetg3w54terwf
upik

Gość żałosni jesteście
srenis nie penis,mała cipa,cycki popukajcie sie w wasze niemadre głowy