Gość Ewa333333 Napisano Listopad 12, 2018 pomidorowa z makaronem i spaghetti bolognese, jakoś tak na pomidorowo mi się zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2018 Pomidorowa, indyk pieczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 18, 2018 potrawka z kurczaka dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2018 Kapuśniak, kurczak z surówką z marchwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Listopad 25, 2018 tortilla będzie z warzywami i wieprzowiną (mięso smażone, warzywa na parze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2018 Polędwiczki wieprzowe,ziemniaki i surówka z selera i jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Kopytka z gulaszem z szynki, ogórkiem kiszonym, cebulą, buraczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Zupa cebulowa dobra na jesienną porę i również zimową, dużo witamin, szybka prosta, smaczna, z grzankami oczywiście, trochę koperku, życzę smacznego https://polki.pl/przepisy/zupy,porowo-cebulowa-zupa-krem,9210,przepis.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 https://polki.pl/foto/4_3_LARGE/porowo-cebulowa-zupa-krem-139318.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2018 Barszcz z krokietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obecna Napisano Grudzień 6, 2018 Ryżowa, hamburgery Ewo co u ciebie? Pozdrawiam Małgosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2018 Żurek z ziemniakami, kaczka z jabłkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 8, 2018 Cóż tam u mnie... jak to porą ciemną, zimną i mokrą - zastój psychofizyczny zupełny. Na obiad gulasz ze schabu, jutro albo i dziś jeszcze ogórkową z ryżem ugotuję. Ostatnio naszło mnie na dziwne owoce, które, o dziwo, ostatnio można kupić w postaci dojrzałej - czyli kaki i mango. No i wyciskarkę do cytrusów sobie sprawiłam, więc często pijam soczek pomarańczowy, chociaż w zimie się nie powinno, bo wychładza, ale kiedy, skoro akurat w zimie jest na nie sezon? No to piję, jem i czekam na lato... albo chociaż wiosnę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgosia Napisano Grudzień 9, 2018 Ja dbam o zdrowie, ćwiczę, to mi poprawia nastrój, staram się jeść zdrowo, bardzo lubię maliny, mango też, ale kupuję je rzadko, za kaki nie przepadam, piję sok pomidorowy:), też lubię lato i wiosnę, jestem miłośniczką słońca, dzisiaj jest deszczowo , szaro jak jesienią, robię sobie ciepłą kąpiel, czytam lub oglądam telewizję, uwielbiam przyrodnicze, chętnie włączam też Kuchnię, Wachowicz na wielu programach podaje ciekawe przepisy, dzisiaj mam kapuśniak i zapiekankę.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2018 Ogórkowa, pulpety z kaszą, buraczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2018 Wesołych świąt , zdrowia , szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani Maria Napisano Grudzień 25, 2018 Wideo przepisy każdy coś znajdzie dla siebie -->>> gotujznajlepszymi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 26, 2018 święta, święta i ... słoiczki i pudełeczka rozdane, można odpocząć, jutro do roboty, dobrze, że tylko dwa dni i weekend Jutro wszyscy w pracy na drugie śniadanie- sałatka jarzynowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgosia Napisano Grudzień 28, 2018 Miałam sałatkę z buraków z orzechami, czosnkiem, barszcz z uszkami, pierogi z kapustą, karpia smażonego, i jeszcze inną rybę podobną do tego samego smaku, tylko delikatniejsza, karpia w galarecie , dwie sałatki śledziowe z jabłkiem i w sosie musztardowym, lubię coś nowego:), Sylwestra spędzam w domu Nie jadłam zbyt dużo , też tak samo pakowałam dla swojej siostry te pyszności, szkoda, że śniegu nie ma, tylko ciągle deszcz, może w styczniu będzie padać, pięknego dnia (cześć) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzień jak dzień Napisano Kwiecień 27, 2019 Krupnik na żołądkach, leczo z sosem meksykańskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jakajazdrowa;) Napisano Kwiecień 27, 2019 Bioderka z kurczaka gotowane w warzywach, kalafior z wody, buraczki na ciepło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Kwiecień 27, 2019 kurczak ma takie mikre bioderka... jak się tym najeść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jakajazdrowa;) Napisano Kwiecień 27, 2019 Bo ja jem malo mięsa a dużo warzyw, jeszcze kaszę dodałam i było super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lato plus smaki Napisano Czerwiec 5, 2019 Chłodnik najlepszy w upały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Czerwiec 6, 2019 na chłodnik mam za małe buraczki jeszcze, ledwo wzeszły, chyba, żebym kupiła na obiad będzie kaczka z biedry długo gotowana, nie jadłam tego jeszcze, zobaczymy, czy dobre będzie po pracy od razu na działkę, ścieżkę robię, kamień noszę, skrzynie wiadrami podlewam, padnę chyba dziś dobrze, że M. mi pomoże, za tragarza porobi trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lato upalne Napisano Czerwiec 13, 2019 Botwinka jutro, a dzisiaj kiełbasa, ziemniaki, pomidory , kalafior, można bez zupy! Koktajl truskawkowy pycha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdrowia i dużo uśmiechu Napisano Czerwiec 30, 2019 Rosół, leczo, kurczaka po hindusku z pitą miała tydzień temu, ale pić mi się chciało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maderka Napisano Lipiec 10, 2019 Dzisiaj wcinaliśmy makaron włoski arrighi z krewetkami :) Pyszne, proste danie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Lipiec 10, 2019 kapuśniak z młodej kapusty kończymy, zaraz idę leczo robić (papryka, cukinia, pomidory, cebula, kiełbasa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuchta Napisano Lipiec 11, 2019 Wczoraj byl makaron ze szpinakiem i pomidorami oraz karkowka duszona. Dzisiaj warzywa chińskie na patelnie z kurczakiem marynowanym w sosie sojowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach