Gość zawsze Napisano Wrzesień 16, 2019 Ogórkowa, pulperty z ryżem w sosie koperkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laufer81 Napisano Wrzesień 16, 2019 5 minut temu, Gość zawsze napisał: Ogórkowa, pulperty z ryżem w sosie koperkowym Doprawdy smiac mi sie z was chce kazdego dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2019 Dnia 16.09.2019 o 16:29, Gość Laufer81 napisał: Doprawdy smiac mi sie z was chce kazdego dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DDD Napisano Wrzesień 18, 2019 Żurek z ziemniakami, zapiekanka z pieczarkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co wybieracie? Napisano Wrzesień 27, 2019 Kurczak pieczony polędwiczki ryba pieczona w folii rissoto spaghetii placki z cukinii z sosem czosnkowym frytki z batatów gulasz węgierski fasola w sosie pomidorowym tortilla z kurczakiem, kukurydzą, papryką zapiekanka ziemniaczana krem z pieczarek penne ze szpinakiem żeberka w miodzie kaczka z jabłkami kaszoto pierogi z truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super Napisano Wrzesień 28, 2019 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuupppp Napisano Październik 6, 2019 uuuuuuppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pora na nas Napisano Listopad 3, 2019 Podajcie najlepsze zupy na jesień, żeby być zdrową jak ryba(cześć) Zupa cebulowa z grzankami lub rosół z pietruszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pora na nas Napisano Listopad 3, 2019 Podajcie najlepsze zupy na jesień, żeby być zdrową jak ryba(cześć) Zupa cebulowa z grzankami lub rosół z pietruszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smaki Napisano Listopad 11, 2019 Co za pysznośc! Rosół i schabowy dzisiaj tak po królewsku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wesołych świąt Napisano Grudzień 24, 2019 Miałam barszcz, karpia, rybę po grecku, galaretę z warzywami, jabłeczni, sernik, kompot, wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reta ela 2 Napisano Marzec 26, 2023 nic jeszcze ale moze zjem tosta na patelni z serem zoltym i salami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kishtanya 0 Napisano Marzec 29, 2023 Skończyłam czytać, idę jeść:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konczita 0 Napisano 22 Styczeń ciekawe czy ewa jeszcze tu bywa ja mam dzis mielone z indyka z dodatkiem fety, pomidorow suszonych i ziol. calkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano 31 Styczeń Zupa ogórkowa, jak dobrze pójdzie to na 2-3 dni zostaje jak chowana w lodówce i ogrzewana tyle ile się zje w mniejszym garnku.https://portalrolniczy.info/porady/1201582-drob-ekologiczny-dlaczego-warto-go-kupic Oczywiście na mięsie ekologicznym Bo tylko takie w ostatnim czasie jadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano 4 Luty Schabowe smażone na smalcu z ziemniakami i surówka z kiszonej kapusty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin1928 0 Napisano 17 Listopad U mnie będzie pizza z pieczarkami https://przepisyeweliny.pl/przepis/pizza-z-pieczarkami/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach