Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerajna

do something, do nothing?

Polecane posty

Gość katerajna

Zadna to nowa historia, on ma dziewczyne, ja na niego lece, chociaz mam swoj honor i to ukrywam mam nadzieje skutecznie. kolegujemy sie, bardzo sie lubimy, widze, ze nie jestem mu obojetna, ale to nie w mojej naturze biegac za facetem, wiec nic nie robie zeby go poderwac. Ostatnio wyslalm mu smsa czy moge z nim sie zabrac na uczelnie ( blisko siebie mieszkamy) odpisal oczywsicie zaden problem, ale bedzie tez jego dziewczyna z nim jechac, wiec odpisalam , ze nie bede robic problemu pojade sobie sama, on nalegalz ebym jednak jechala , ale sie nie zgodzilam. Po kilku godzinach wyslal smsa , ze mam jechac i koniec bo sie obrazi, zgodzilam sie, rano okazalo sie, ze byl bez dziewczyny... heheh, widze jak na mnie patrzy, obojetna mu raczej nie jestem, potem odwizl mnie , pozegnalismy sie i poweidzial zebym odezwala sie czasem, nie wiem co o tym wszsytkim sadzic?? Jak myslicie po prostu mnie lubi i dac sobie spokoj ??

Gość katerajna
wiem wlasnie, ale znacznie ulatwiloby to sytuacje gdybym widziala ze jestem mu obojetna ;/

Obojętna czy nie, ja bym zostawiła sprawę, póki nie ureguluje sobie kwestii z dziewczyną. Jam mu na Tobie zależy, to z nią sam zerwie.

Nawet nie wiesz jaki szok przeżyłam, czytając Twoją wypowiedź. Miałam wrażenie jakbym czytała ze swoich myśli. Też poznałam pewnego chłopaka, na początku nie mówił, że ma dziewczynę, byliśmy na imprezie i po paru drinkach trochę zaszaleliśmy. Później dowiedziałam się, że już wtedy miał dziewczynę. Widzę, że patrzy na mnie inaczej niż na inne koleżanki. Mamy dobry kontakt, widujemy się codziennie, właściwie nie mamy innego wyjścia, mamy wspólną paczkę znajomych. Ja osobiście staram się nie okazywać jakiegoś większego zainteresowania, nie wiem jak mi to wychodzi ale staram się. Nie chcę być przyczyną rozpadu ich związku, dlatego stoję z boku i Tobie też to radzę. Lepiej przeczekać, może kiedyś przejdzie ;)

musisz o niego zawalczyc, nie musisz mu okazywac ze na niego lecisz, spotykajcie sie wiecej po prostu, ale jak bedzie miedzy Wami cos wiecej i on ja zdradzi to pamietaj ze Ciebuie tez moze,( chyba ze przedtym z nia zerwie):)

Gość 14luty
kolesna pewno cię lubi moze nawet cos do ciebie ma...a le ma dziewczyne ;/ najlepiej nic nie rob. mysle ze jesli uswiadomi sobie ze kocha ciebie to predzej czy pozniej ci to oznajmi i wtedy zadecydujesz co z tym zrobic. na razie zostaw to tak jak jest bo moze ci się niestety wydawwac ze jakos "patrzy" chociaz wiem ze to bardzo latwo rozpoznać. pozdr. ;)

Gość katerajna
chyba rzeczywsicie zostawie to tak jak jest, z reszta jak by to miala wygladac jednego dnia zrywa z tamta drugiego jest ze mna?? Dziwna sytuacja on musi byc w 100% pewny ktorej chce, jesli woli tamta, dziekuje dowidzenia, mam swoj honor i nie wiem co traci :)