Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniona.

Facet młodszy!....

Polecane posty

Gość Spragniona.

Witam:) chcialam poruszyć temat mianowicie mam do Was pytanko co sądzicie o związku 43-letniej kobiety z 34-letnim mężczyzną??. (Ja po przejściach,On po przejściach). Jestem zadbaną kobietą i nie wymagam od życia zbyt wiele ...! Boję się tego ,że jestem zbyt zaangażowana w ten związek ,i boję się ,że mnie zostawi dla młodszej ...:( Mieszkamy razem od ponad półtorej roku . A ja dalej mam głupie myśli . On jest w separacji a ja po rozwodzie i po stracie męża byłego. Mam dwie dorosłe córki i już niedługo będę sama w domu z Nim... Jesteśmy ze sobą tylko w weekendy ,ponieważ pracuje jako kierowca , i myślę ,że to może przez to mam takie dylematy co do Nas. Czekam na wasze wypowiedzi co o tym sądzicie?? I czy może Wy takie cos przeżyliście.. Pozdrawiam !!

Gość taka normalna dziewczyna
dlaczego by nie jeśli razem wam dobrze to czemu miałby zostawić Cie dla innej? wiek to nie wszystko. mam znajomą która jest w podobnym wieku i tez ma dwie córki ale świetna z niej babka i dla mnie 25 letniej dziewczyny niegdyś wspaniała przyjaciółka więc jeśli różnica wieku nie przeszkadza w przyjaźni to czemu miała by przeszkadzać w związku? pozdrawiam serdecznie :)

Gość Spragniona.
Witam Cię bardzo serdecznie;] dlaczego uważasz ,że takie kobiet jak ja trzeba utylizować???

Spragniona nie słuchaj takich głupich wypowiedzi bo to pewnie jakaś zazdrosna panienka która ma pełno kompleksów i nikt jej nie chce :)

Gość Spragniona.
Dziękuję za miłe słówko ,ale Ja mam ciągle obawe ,że zostawi mnie dla byłej żony... Bo Ta ciągle wydzwania do Niego:(. (mają dwujkę dzieci i to Ich łączy) ... Na początku było na ostrzu noża teraz się raptownie polepszyło...!

Gość ehhhhhe
napisalas ze jestescie po przejsciach czy chodzilo ci o przejscia dla pieszych ?

Spragniona ale jeśli on kiedyś z jakiegoś powodu nie chciał być z nią i po mimo dzieci ich związek się rozpadł to nie sądzę, żeby to teraz mogło się zmienić... więcej wiary w siebie. Skoro z Tobą jest to musi coś do Ciebie czuć. A jak sie wam układa poza Twoimi obawami?

Gość Spragniona.
Układa Nam się bardzo dobrze ,dogadujemy się ,tak samo w łóżku totalnie jest nam dobrze ,ale gdzieś w kobiecej psychice malutka obawa.! Chodź ciągle mnie zapewnia ,że mnie bardzo kocha i nie wyobraża sobie życia bezemnie. Jest o mnie bardzo zazdrosny i ja o niego też chodź Mu tego nie okazuję.

Gość ehhhhhe
jak moglas chlopakowi zycie zmarnowac przeciez moglaby byc jago matka chyba cie szatan opetal!!

to się ciesz i nie szukaj dziury w całym, ja tez tak mam że zawsze doszukuje się czegoś na siłę jak za dobrze mi się coś układa... ale nie ma co, bo jeszcze w końcu wydarzy się to o czym tak często myślisz i po co Ci to?

Gość Spragniona.
Dzięki za szczerość:). Pozdrawiam:))

Gość Spragniona.
Ojjj chłopczyku zostaw ten komentarz dla ludzi z twoim ilorazem inteligencji:) Pozdrawiam:*Nie widzisz nie ocenisz i nigdy nie zobaczysz:)> żałuj!