Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agutek1436

dlaczego facet nie chce mnie piescic......??? panowie pomocy

Polecane posty

jestem od roku w zwiazku z mezczyzna 40 lat ja mam 26 lat jest wspanialym facetem.........ja jestem ladna zgrabna opalona itd. ale on ani razu nie polizal mi cipki czasem jak sie napije to polize mnie po szyji pierciach ale dojezdza do brzuszka i to na tyle... najczesciej nasza gra wstepna konczy sie tym ze ja jego pieszcze a on tylko wlozy mi palca w cipecke i to na tyle.wiem ze mial 19 lat zone ktora byla sztywna jak kolek i tylko z nia spal w swoim zyciu i po rozwodzie czasem burdel ale dziwka ta sama..;)) co sadzicie na ten temat dlaczego on mnie nie piesci wstydzi sie?????????? boji ze nie potrafi ???????

Czy dlatego, zona rozwiodla sie z nim, bo on nie lubil oralnie?

nie dlatego ze nigdy go nie bylo w domu non stop byl za granica a ona wolala byc przy mamusi niz z nim wyjechac

Wydaje mi sie, ze Twoj facet nie lubi, moze nawet brzydzi sie minetki. Na tej samej zasadzie jak wiele kobiet nie lubi robic loda.

sa tacy ktorzy tego nie lubia????? nie mialam wielu facetow przed nim bo 3 ale mieli obsesje na tym punkcie wrecz.........;)) PRZECIEZ TAK SIE NIE DA ZYC!!!!!!!!!!!!

Gość ertert
Są tacy. Sama się z takim spotykałam. Powiedział że żadnej kobiecie nie polizałby cipki, bo to obrzydliwe. Loda lubił mieć robionego. Mi to w sumie było obojętne, bo nie przepadam za minetą (nie wiem czemu, nie doprowadza mnie to do orgazmu).

Gość kasiiiaaa_28
Ja jestem kobietą biseksualną - sypiam i z facetami i z kobietami i muszę przyznać że lizanie cipki jest dość obrzydliwe. Robić loda uwielbiam, natomiast lizać cipkę nie bardzo. Penis jest twardy, przeważnie suchy, dopiero leci z niego gdy jest wytrysk, natomiast cipka jest miękka, oślizgła, cały czas mokra, lepiąca, jak ślimak, jak jakiś budyń. Mnie to brzydzi. Wolę kobietom robić dobrze na inny sposób. Może Twój facet ma podobne podejście.

bede plakala..;(((( no w sumie odnioslam wrazenie ze on sie wstydzi bo na trzezwo nawet mnie po szyji nie poize zero nic nie robi gdy jest trzezwy paluszek w cipeczke i tylko tyle za to jak wypije to juz co innego coprawda do cipeczki nie podjezdza ale cala reszta jest super

ostatno mnie napadla chcica wieczorem i dopadlam go w salonie on poprostu nie mugl sie skupic bylo jasno itd on nawet bez majtek nie przejdzie przez mieszkanieco myslicie dalej