Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda mloda

Zamiast kwiatow bedziemy zbierac wino mysle ze to dobry pomysl

Polecane posty

:) u znajomych juz tak bylo...naprawde fajne to.ktos jeszcze tak zbieral??

Gość zbierać
zbierać to można grzyby :P

a nie lepiej poprosic gości o jakies środki czystości ? np niech ci kupią proszki,kostki do kibla albo WC Pikery :) zawsze to lepsze niz kwiaty :D

Gość wrześniowa ślubująca Misia
my mamy taki fajny wierszyk dołączony do zaproszenia : kochani goście mili byście się nie zdziwili że kwiatów nie chcemy i zamiast żele intymne/kondomy/pejcze z chęcią przyjmiemy :)

Gość ja też tak postanowiłam
my też zamiast kwiatów prosimy o winko, Nawet mamy taki wierszyk: Goście drodzi, goście mili, radość byście nam sprawili w nasze szczęście inwestując, dobre wino nam darując, oszczędzając kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc;)

wrześniowa ... powiem ci że wiersz spoko :)

Gość zbierać
to może jednak wino zawinięte w ten papier?

Gość wrześniowa ślubująca Misia
:) a dziekuję :) nam też się spodobał-prosty jasny grzeczny przekaz czyż nie tak ? 🖐️

jesteście naprawdę okropni ! nie można juz zapytać grzecznie ? i oczekiwac odpowiedzi z klasą na temat kulturalnych i takich od serca ? LUDZIE ! opamiętajcie się ! zadałam GRZECZNIE ! pytanie a wy co ?!! zadzieracie NOSA i obrażacie mnie i MOJEGO narzeczonego :( :(:( to przykre

Gość ejbisi
Jejku skoro zdecydowałaś się, że będziesz prosić o wino to spoko, pomysł jak pomysł, nic nowego, ja będę zbierać toto lotki. Nie wiem tylko po co zakładać taki temat?

Gość a może nikomu
innemu nie podoba się chęć zbierania wina i wolą jednak te kwiaty, postoją popachną i wyrzucą?

Gość a może nikomu
zresztą winiacza można kupić za 10 zł ładnie wyglądające w butelce i wino za 100 zł dać ale raczej goście gustują w tej 1 opcji bo tańsza :P

i obrażacie mnie i MOJEGO narzeczonego' po 1 to nikogo nikt nie obraża a po 2 jak to narzeczonego ? To ty zadajesz głupkowate pytania :)

Regres a nie lepiej poprosic gości o jakies środki czystości ? np niech ci kupią proszki,kostki do kibla albo WC Pikery zawsze to lepsze niz kwiaty przecież to wysmiewanie się z nas :O🖐️ sama sobie wez poproś o proszki do prania Albo ten głupi wierszyk z prezerwatywami -to miało być zabawne? jak dla mnie niesmaczne tylko

sama sobie wez poproś o proszki do prania" a jaką różnicę widzisz w proszeniu kuponów lotto,wina czy proszków ? przecież to przedmioty każdy lubi co innego ...

a taką ,że proszek kupię sobie sama jaki mi będzie najbardziej odpowiadał a winko na ogół kupuję sprawdzone jedno i to same i kiedy jesienią usiądę z mężem przy lampce jakiegoś innego to sobie powspominamy wesele :) Regres ty na codzień też jesteś taka niemiła i ironiczna?

a taką ,że proszek kupię sobie sama jaki mi będzie najbardziej odpowiadał a winko na ogół kupuję sprawdzone jedno i to same i kiedy jesienią usiądę z mężem przy lampce jakiegoś innego to sobie powspominamy wesele" ale możesz także wspominac wesele co kilka dni piorąc mężowi skarpetki :D

Regres ty na codzień też jesteś taka niemiła" ale dlaczego uważasz że jestem niemiły ? bo co ? dlatego że chce środki czystości dostac na ślubie ? a nie alkohol ... jaki prawem oceniasz to że alko jest lepszym prezentem niż chemia gospodarcza? upsss no tak zapomniałem ... wyciąganie wina od gosci na slubach jest teraz trendy ;)

nie chodzi o twoje zamienniki ale o ton i styl w jakim odpisujesz na moje posty. Ironizujesz i wysmiewasz to co napiszę-czy to grzeczne?

Gość a kto powiedzial ze jestes
niemiŁY?? NiemiŁA jak już :P :O

ja zawsze jestem grzeczny Mikołaj jak co roku u mnie jest :p więc nie jestem smykiem ;)

dziewczyno ! dlaczego tak uparcie piszesz o sobie w rodzaju męskim ??

Gość człlowieku????????
regres to bojniak szyscy to wiedza:)

dziewczyno ! dlaczego tak uparcie piszesz o sobie w rodzaju męskim ??" może dlatego że nie umiem kłamać :)

to co ty robisz na kobiecym forum ?

haha niezle ktos sie pode mnie podszyl....napisalam tylko pierwsza wypowiedz-rozpoczynajaca temat...pozniej to nie ja:D

to co ty robisz na kobiecym forum ? taki fetysz ;) a poważnie to chciałem sobie poprawić humor więc tu jestem :)

aha :) ot tak pytam z ciekawości natomiast -ktoś udaje ,że to co piszę to nie ja .Nie rozumiem jak ktoś może pisać pod moim nickiem ?