Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alejanickur!de nie wiem

Kazałem jej opisać siebie. Co Wy na to ? Jaką jest osobą ?

Polecane posty

No więc. Zamieszkuję ciepły kraj - Grecję ; dd Nudny kraj. wbrew pozorom . Nic tu się nie dzieje . Co dalej . No w ojczyźnie naszej czasem bywam, jak jest many i czas no i w ogóle. ;D Jestem niepoprawną wariatką, zakręconą muzykomanką, pozytywnie nastawioną do.. słowa melanż ;] Ogólnie to się tu marnuje, bo tylko mi lecą lata;P Stan mojego serca jest dosyć ciężki , myślę, że tu będzie potrzebny respirator . ; ] Nie jestem różową słodką panienką, grzeczną i z zasadami.. Jestem wredna i gryzę jeśli trzeba , robię to co lubię, robię to co chcę, łamię zasady , pokonuje bariery, stawiam poprzeczki no i takie tam,SŁUCHAM TYLKO SIEBIE ! czasem wychodzę na tym źle a czasem dobrze, ale zawsze jednak po swojemu ; ] , moje motto życiowe : życie się ma tylko jedno ;DD PRZEŻYJ JE , no kur. de , PRZEŻYJ nie prześpij ! ;) Moje zaufanie przeszło szok termiczny , nie udowodnisz nie uwierzę ;D To by było na tyle..chyba.. tak myślę ;D Więcej swoich grzechów nie pamiętam :)

Gość przyszla panna mloda mloda
pozytywnie zakrecona zadziorna troszku pozuje

Myślisz że na siłe chce się zrobić fajną ?

Gość o mily moj sie odezwal :D
mysle, ze taka po prostu jest

Bardzo mnie intryguję ta dziewczyna. Zresztą jest pierwszą, która kiedy ją poprosiłem o przybliżenie mi swojej osoby zrobiła to w taki sposób.

Gość drytyty111
ja po takim opisie i sposobie wypowiadania chyba bym sobie odpuscil. Wejdz sobie na portal fotka pl i poczytaj sobie opisy dziewczyn, przedstawiony styl jest wybitnie charakterystyczny dla pustych panien po zawodowce przesiadujacych tam

Nie wiem sam co mam o tym myśleć, to znaczy kiedy to przeczytałem uśmiechnąłem się, ma 22 lata, zdążyłem zauważyć że jest troszkę szalona, dużo mówi. Ale tak jak mówię COŚ mnie intryguje.

up

Gość moja odpowiedz jest zajebista:
stawiam poprzeczki - to znaczy, że lubi klękać do miecza:D

Wiesz szczerze to nie interesują mnie takie komentarze. Nie szukam dupeczki do walenia, jakbym taką chciał to od tego jest burdel

Gość o mily moj sie odezwal :D
skoro cie intryguje to powinienes ja poznac blizej. byc moze naprawde jest dziewczyna warta uwagi, ale o tym mozesz sie przekonac poznajac ja. tylko ta Grecja... no ale coz... cuda sie zdarzaja :D

Gość jak dla mnie
panienka za dużo ozdobników wstawia w tekst pisany. już to, mówi o niej, że jest przeciętna. te wszystkie buźki, kropki, przecinki, kreowanie się na wyzwoloną. żałosny tekst, żałosna dziewczyna, ale myśl sobie co chcesz. mnie takie teksty odrzucają.

No ja też jestem w Grecji tylko trochę dalej. Właśnie dlatego się poznaliśmy.

Gość gjfihufh
1 stara sie byc oryginalna a opis wyszedl jej zenujaco 2 99% lasek na fotce ma takie opisy do odstrzalu

Gość to wada wymowy
dziwna, pozerska.

Zakręciłem się, poważnie.

Jak to czytałam to pomyślałam, że skoro słucha tylko siebie, to trzeba z nią rozmawiać tak, żeby myślała, że Twoje zdanie to jej pomysł sprzed chwili. Napisała to stylem 16stki, to prawda, ale może dlatego, że jej się nudzi. Fajnie, że z góry pisze, że jest nieufna. Przynajmniej wiesz, że musisz być konsekwentny, żeby ją do siebie zachęcić. Lubi melanż... Pod tym może się kryć wiele rzeczy - od zwykłego grzecznego picia piwa do jazdy na 2 baty w toalecie, więc warto dopytać ;)

Gość to wada wymowy
ten jej opis siebie bardziej pasowałby do jakiejś 17latki, 22 lata powinna byc juz nieco powazniejsza. no, ale rozni sa ludzie..

Po prostu jeździ po dyskotekach. Miała nie udany trzy letni związek od 18 do 21. Myślę że się nie wybawiła. Możliwe, że jej się nudzi, trochę ją rozumiem, bo mieszka w Grecji,a to naprawdę nie ciekawy kraj na stałe tak jak pisze.

Jak jej się nudzi to niech sobie kurs internetowy wykupi. Biedactwo nudzi sie w Grecji, za to my wszyscy bawimy sie znakomicie na polskiej kafeterii :D

Gość andrrrr
myślę że idiotka :O poważnie

Gość ffffffffffffffffffgfgf
mysle ze ma na imie Judyta:O

Gość WTFWTFWTF
? fajne imie :P

http://www.pomarancza.ciubas.pl/viewtopic.php?f=18&t=205 w 2010 roku pisala to samo na form..malo kratywna ta kobieta:Dskoro w 2011 pisze ci slowo w lslowo to samo na zazadzie kopuj wklej co pisala w 2010:) chyba nie traktuje Cie serio bo sie nie postarala i nie stworzyla nic nowego:Dalbo plyta jej sie zaciela... haha

eeee tam w 2010 wróciła do melanżu, poszła na dosco, film sie urwał, wiadomo, że szczęśliwi czasu nie liczą :D mamy 2011, a ona mysli, że to "jutro"

hehehehehehe a autorka uciekla:D