Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebiona

mój chłopak ma przyjaciołkę

Polecane posty

Gość przygnebiona

Mam problem . I nie wiem czy jest to moje urojenie czy coś dzieje się naprawde . Jestem z moim chłopakiem już dosyc długo i miłość kwitnie , nie pozwala mi zapomniec o tym ze mnie kocha i ze jestem dla niego wszytskim . Nawet ostatnio usłyszałam , że jestem tą jedyną , ale jest jeden probem , on ma kolezanke -przyjaciołkę . Kiedyś po pijaku jak sie nie znalismy z moim facetem przespali się . sprawa ucichła . teraz znow sie przyjaznia on czasem wpadnie do niej do pracy pogadac , ona ciagle do niego wydzwania wiedzac ze jestem z nim ostatnio na imprezie przyłapałam go jak napisał do niej słoneczko , ale ozniej przeprosił i powiedział ze wiecej tak nie napisze do niej . czesto na ten temat rozmawiamy i za kazdym razem mowi mi ze jest ona tylko jego kolezanka lubi z nia po prostu pogadac jak cos go trapi a nie chce mnie w to wciagac a ja jestem na pierwszym miejscu i bardzo mnie kocha . Czuje to ale nie ufam tej dziewczynie . Myslicie ze mam powody do zmartwien co powinnam zrobic w tej sytułacja pomozcie !!! dodam ze nie znam tej dziewczyny i nie chce poznac . moja dobra kolezanka i mojego chlopaka powiedziała mi ze nie mam sie o co martwic ale jednak zachowanie jest niestosowne bo ona wydzwania do niego kilka razy dzennie

Gość Chłopak ci przecież prawdy nie
powie. Zapłać jakiemuś koledze żeby ich śledził i zrobił zdjęcia to się dowiesz prawdy. Jak dla mnie to oni mają romans. Ja tyle do kolegów nie dzwonię.

Gość hm trochę za dużo wydzwaniają
do siebie.... ALE .... nie wiem, jak to jest w ich przypadku, bo nie jestem nimi ;) jednak ja miałamkilk lat kolegę - byłego faceta. dokłdni, to jak osrudenci bylismy kolegami = chodziliśmy ze sobą do łóżka. poza łóżkiem moglismy godzinami rozmawaić na różne tematy, pijąv piwo/hebate/kawe, oglądać filmy... ale nie byliśmy parą. sprawa była jasna: jak poznamy kogs, to koniec naszego seksu. poznałam faceta mój 'eks-kochanek' pozostał moim kolegą, wpadał na kawę czasemalbo pogadać, ba nawet ich sobie przedstawiłam(jak już byłam z moim facetem 2 miesiące). mój facet wie co nas łąćzyło. od tego czasu minęło kilka lat, ja jesrtem z moim facetem 3 lata jestem mu wierna. tmten nadal jest moim kolegą ale mieszkamy teraz w innych miastach. jest kontakt na facebooku i sms raz na dw tygodnie, żeby telefonować to nie.... chyba z raz na rok... on ma zazdrosną dziewczynę ;) ale jest kontakt czysto kumplowski....

Gość przygnebiona
no właśnie i tu jest ten problem niby sa tylko kumplami i lubi z nią pogadać . Jezeli chodzi o nasze zycie łóżkowe to jest bardzo udane moj facet uwielbia ze mna sex i nie sadze zeby mnie zdradzil , ale jednak nie ufam mu do onca bo to jest trudna sytuacja . Jesteśmy dorosli moj facet ma 24 lata ja mam 21 bardzo go kocham nie kłoce sie z nim o to tylko rozmawiam . obiecał ze bedzie zadziej utrzymywał z nia kontakt , ale jestem pewna ze jak mnie nie ma to czesto rozmawiaja ze sobą . nie chce stawiac ultimatum sledzic tez go nie chce , bo nawet gdybym cos odkryła jak bym mu to wytłumaczyła ?? Mamy swoich znajomych moj facet ma tez inne kolezanki ale zadna nie jestem tak zaniepokojona jak o nia

Gość przygnebiona
Ale może gdyby był bardziej dyskretny to cos by ukrywał ?? jak jestem u niego to zazwyczaj jest tak ze on wychodzi z pokoju jak rozmawia z nia . Ale skoro ciagle mi powtarza ze mnie kocha i jestem najważniejsza to moze to tylko moje kobiece urojenia?

jeśli wychodzi z pokoju gdy ona dzwoni to :-(, sorki po zawodach. Weź głęboki oddech kosmetyczka fryzjer zakupy piątek koleżanki :P

Gość przygnebiona
myslisz ze to zdrada ?! ja sie pomimo tego przysłuchuje tych rozmow i gadają o głupotach . Bardzo go kocham nigdy tak nikogo nie kochałam i boje sie ze ta szmata popsuje moje marzenia i plany . co moge zrobic ?