Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesia001199

miodowe włosy

Polecane posty

Gość czesia001199

Mam pytanie. Kiedyś miałam włosy jasny blond, ostatnio troche mi ściemniały,ale chciałabym zrobić coś,aby uzyskać taki miodowy odcień jak np. tutaj http://i44.tinypic.com/qsnmeo.jpg może być odrobinę jaśniejszy. Proszę o odpowiedź. Nie wiem czy zrobię to w domu czy u fryzjera,ale zanim cokolwiek zacznę, to chciałabym się Was doradzić... PS: Moja koleżanka ma taki własnie złoty, piękny kolor włosów i wiem,że nie są farbowane (nigdy nie ma odrostów),ale dowiedzialam sie tez,ze nie są naturalne,bo ponoc wczesniej miala ciemniejsze. nie moge zapytac jej wprost co z nimi robi,bo bedzie sie upierała,ze są naturalne...

Gość bo ona nigdy nie miała nóg
Dumb fucku, za pozno na odpowiedzi w sprawie Twoich klakow! :classic_cool:

Ymm nie wiem ile masz lat... ale ja ostatnio z czarnych włosów zrobiłam z siebie miodzio:D mam piękny miodowy kolorek:D jest coś takiego jak meszanka do ścigania koloru...:)

Gość czesia001199
"bo ona nigdy nie miała nóg" - nudzi ci się,że pod każdym nowym tematem piszesz jakieś głupoty? ;P Na mistrzów raczej nie trafisz, polecam samosię i odrobinę błyskotliwości. Hmmm, ja mam blond, taki powiedziałabym "mysi". Boję się,że gdybym uzyla np. rozjaśniacza to wyszłoby mi coś w stylu platyny,a tego chcę uniknąć. Włosy mam naturalne, nigdy nie farbowane. I nie znam się w ogóle na farbowaniu, itp.

Gość czesia001199
Ale to z czarnych...? Czy na moich tez by zadziałało? Nie zrobiłby się jakiś platynowy?

skoro masz "mysi kolor" i nigdy nie farbowałaś to poprostu kup farbe kolor taki jaki chcesz i żaden problem napewno Tobie wyjdzie ten kolor...:) jestem fryzjerką... nie martw się nie ściemniam

Gość czesia001199
problem w tym,że nie jestem negatywnie nastawiona do farby,bo nie chcę męczyć się z odrostami. a nie wiesz w jaki sposób ta dziewczyna, o której wspomniałam mogła uzyskać taki efekt? Myślisz,ze to zasługa tego specyfiku, którego uzylas do swoich włosów? PS: Bardzo dziękuję za pomoc ;*

Gość czesia001199
*że jestem negatywnie nastawiona do farby

hmm to zależy jakie miała wcześniej włosy ... a Ty skoro jesteś negatywnie nastawiona do farb ... są jeszcze szmponetki, tonnery itp

Gość czesia001199
hmmmm, będę musiała to wszystko jeszcze raz sobie przemyśleć i pochodzić po drogeriach ;) Dziękuję bardzo za pomoc ;)

Gość niezdecydowana223
mam ciemnawy blond wlosy a chcialabym wlasnie kolorek miodowy, w kazdym razie jasniejszy i inny od obecnego ;) wiem ze na wlosy ciemne nie dzialaja szamponetki a farby sie obawiam bo mam zniszczone troszke wlosy od prostownicy. byla bym wdzieczna komus za rade :)