Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna znikąd

pożyczka provident,POMOCY!!!

Polecane posty

Gość taka jedna znikąd

czy w trakcie trwania umowy mogę zmienić sposób spłaty z obsługi domowej na spłatę przelewami na konto???proszę o jakieś informacje

Gość taka jedna znikąd
up!!!

Gość taka jedna znikąd
nie ma nikogo kto zaciągnął pożyczkę w tej firmie i może mi cos powiedzieć na ten temat???

Gość slon trabalski
kobieto w co ty sie wpakowalas....:O

Gość gloriiiia
Z tego co wiem to niestety nie mozesz, Provident ma swoich przedstawicieli, którzy tylko i wyłącznie pobierają raty w domu klienta. Jak brakuje kasy wejdź na www.pogrosiku.eu, wczoraj ruszyła Skarbonka i jest juz w niej 700,00, chyba warto spróbować.

widocznie naiwniaki jeszcze śpią i nie ma tu nikogo, kto pozyczał w providencie swoja drogą, jak to trzeba miec ograniczoną wyobraźnię, żeby zadłużać sie na taki procent?

Gość taka jedna znikąd
nie miałam wyjścia,czasem tak bywa... no więc jak nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie???

Gość SABINA 95
nie nie mozna podpisałas taka umowe i jej zmienic juz nie mozna

Gość jszlkslsl
ja tam mialma kilka pozyczek nie ma wogole takiej mozliwosci zamiany nie wpsomne ze ja jako stala klientka tak naprawde nigdy nei dostalam propoizycji przelew a wiesz jakeis tma oprocentoanie spalc to gowno powoli i juz

Gość jszlkslsl
ewa , ja nie mam ograniczonej wyobrazni widocznie nei mialam powaznych klopotow skoro tka uwazasz, bo akurat wzielam pozyczki kiedy nie mialam pracy i nikt by mi kasy nie pozyczyl

Gość jszlkslsl
a jaka kase wzielas? nie mozesz spalacac

Gość hhfgdvrbtfbtr
niestety nie mozesz... chyba ze dogadaz sie z przedstawicielem zeby np do pracy po kase przychodził

Gość franklin2010
ŻONA wzieła pożyczkę 300 zł po 2 tyg oddała w mieszkaniu nachodzą mnie gnoje które straszą że trzeba oddać odsetki,mam dość nalotów czuje się zaszczuta,jutro zgłaszam to na policje....odeszli od drzwi gdy wykręciłam nr 997 z prośbą o pomoc żyć się nie da...90%zadowolonych klientów?tak tak chyba ludzi straszonych,gnoje jebane!!!!!mimo że się powiedziało że tylko na kilka dni...po 3 mcach przypomnieli sobie o ODSETKACH? i się zaczeło ściąganie z nas haraczu...!!!!LUDZIE TO JEST PRZESTROGA PRZED NAJWIĘKSZĄ LICHWĄ NA ŚWIECIE,NAWET EKONOMIŚCI MÓWILI W TELEWIZJI ŻE TA FIRMA TO MAFIA BANK SZWAJCARSKI NIE MA TAKICH ODSETEK