Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokerrka

Co ten śluz sugeruje - prosze znawczynie o odpowiedź

Polecane posty

Gość stokerrka

Napisze to dosyć obrazowo. Cykle mam nieregularne nie wyliczam płodnych owulacji itd. Z chłopakiem się zabezpieczamy ale ostatnio wróciliśmy z baletów no i zrobiliśmy to bez prezerwatywy. Rano gdy wstałam zakładając bielizne zauważyłam na niej zaschnięty biały śluz taki jakby do zdrapania.Majtki były czarne więc był widoczny i teraz się zastanawiam jakie dni taki śluz oznacza bo z tego co wiem śluz płodny to bardzo mokry i przejrzysty więc chyba nie zostawił by na bieliżnie widoczne białe zabrudzenie.Prosze znawczynie kontrolujące śluz o podpowiedź

Gość stokerrka
hello kobietki jakieś sugestie?

Gość yooo
a może to trochę spermy wyciekło??

Gość stokerrka
Napewno nie sperma. Było sexowanie i jak zakładałam majtki po stosunku czyli rano to zauważyłam.Wychodzi na to że ten śluz był przed współżyciem.

Gość moze z podniecenia
jak kobieta jest podniecona to tez wydziela sluz który po wyschnieciu moze byc biały i twardy..sperma tez to mogła byc..ewentualnie infekcja grzybicza charakteryzująca sie serowatymi białymi upławami...

Gość stokerrka
Chyba nie miałam formy na podniecenie choć nie zaprzeczam :) Obrazowo było tak że się rozebrałam gatki gdzieś rzuciłam potem było sexowanie po czym rano podnosze majtki ściągnięte wcześniej wieczorem i wtedy zauważyłam że jest na nich śluz tylko ciekawi mnie co on może znaczyć...płodne czy nie itd sperma to zdecydowanie nie była bo nie miała kontaktu z moją bielizną

Gość stokerrka
może jest dzisiaj ktoś kto coś zasugeruje ? bo zachodze w głowe i wciskam sobie że to napewno śluz poowulacyjny bo w płodnych chyba nie ma takich znaków na bieliżnie a tymbardziej nie w owulacje