Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawietta

Glupie rozmowy o seksie wsrod znajomych

Polecane posty

Gość slawietta

Moj maz jest osoba bardzo "otwartą " powiedzialabym wyuzdaną ,bezposrednią jesli chodzi o seks .Jesli sobie wypije to w towarzystwie prowadzi rozne dyskusje na temat seksu , wywleka rozne sprawy z naszej sypialni o ktorych napewno nie powinni wiedziec nasi znajomi czy sasiedzi .Przewaznie w takich sytuacjach czuje sie niezrecznie , peszy mnie to , zaczynam sie rumienic , bywa ze staram sie "uciąc" jakos temat lub probuje zachowac "zimną krew" i nie pokazac po sobie ze to mnie w jakis sposob dotknelo.Chodzi rowniez o to ze on chcialby "duzo i czesto " a ja nie mam takich potrzeb , co nie znaczy ze zaraz maja o tym wiedziec nasi sasiedzi czy znajomi .Jak sie zachowac w takiej sytuacji? na trzezwo staram sie mu to wytlumaczyc ze to mi sie nie podoba i nie zycze sobie podobnych "akcji " On mi wtedy odpowiada ze mu tego brakuje .Ok , rozumiem , ale czy przez to ze powie o tym naszym znajomym cos zyska , mnie wydaje sie ze nie .Jak reagowac w takich sytuacjach ?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkk.
a ty z nim rozmawiasz o seksie? powinien zostawic taka cnotke niewydymke i poszukac sobie normalnej kobiety

Gość zripostuj wtedy że on tylko
gadać o tym potrafi, a jak przyjdzie co do czego to klapa

Gość zripostuj wtedy że on tylko
przy gościach oczywiście... Skoro on tobie robi takie numery, to odpłać się tym samym. Kto sprawdzi które z was prawdę mówi?

..kiedyś mój też robił takie akcje ,ale nie długo bo pewnego razu bardzo się wkurzyłam i wspomniałam przy znajomych że te "podboje" trwają 3 sekundy :D do tej pory mam spokój i co tu kryć mój mąż poległ ;-)

Gość mała mężatka
hahahaha, dobre. Jasne że musisz mu się odciąć tak że w pięty mu pójdzie. Następnym razem 10 razy się zastanowi zanim poruszy ten temat przy kumplach :D

Gość slawietta
dzieki kobietki za zrozumienie :) wydaje mi sie ze "porzadny mąz' nie powinien wywlekac takich spraw wsrod znajomych i narzekac ze "zona daje malo " bo potem to jest takie kompromitujace dla danej osoby ( sa to sprawy dwojga ludzi , spawy bardzo intymne ) jakos zawsze przejmuje sie tym co pomysla inni i potem nie moge o tym zapomniec ...i jest mi przykro

Gość mała męż....atka
pewnie, zresztą to są intymne sprawy, a to oznacza "najtajniejsze, najskrytsze'. boszzzzze, skąd ci faceci się biorą? a potem mają problem że ich kobieta nie może się przed nimi otworzyć.

Gość Nocny_pukacz
Powiedz publicznie, że nie masz ochoty bo ma małego ptaka i bzyka jak kucyk, a nie twój facio-ogier.!!! Poskutkuje, ale ostrzegam boleśbie to przeżyje. ps. Ja miałem w pracy takiego gostka. Jak tylko mordę umaczał w alkoholu to zaraz opowiadał jakie i gdzie, co lubi jego stara, i plakał, że mu teraz nie daje. Dopóki nie okazało się, że może i kiedyś był z niego ogier, ale jego Krycha dziś jest oziębla na jego urok, ale przy innym fiucie, aż kipiała z braku bzykania. Słuchacze i inni wyśmiewali się z niego i z tej biedniej, Bogu Ducha winnej kobiety.

Gość slawietta
fajnie ze chociaz jeden facet mnie poparł wczoraj byli u nas sąsiedzi , panowie sobie troche wypili i moj mąz zacząl "glupi temat " czy zona tamtego sie depiluje tam na dole , jak on lubi , wydepilowana czy nie ? no ale sie wkurzylam , mowie mu zeby o takich sprawach nie rozmawial przy nas , kobietach , bo my czujemy sie niezrecznie i fakt , zona kolegi sie wstydzila troche i mowi ze nie jest w temacie , nie jest az tak do przodu w tych sprawach i nie chce o tym rozmawiac ...a ten dalej swoje wieczorem zrobilam mu wyklad ale po pijaku wiec co to da , dzisiaj dalej bede walkowac , moze cos zrozumie zwlaszcza ze to nie mlody "żbik "ale facet ma 35 lat

Gość mała męż....atka
Samotny to nie jest temat do wałkowania publicznego. Chciałbyś aby twoja żona/dziewczyna opowiadała przy twoich znajomych że jesteś kiepski w łóżku, a wczoraj to spuściłeś się za szybko i jej nie zaspokajasz? Mało komfortowa sytuacja, nie uważasz? O seksie pewnie że można gadać ale nie odnosić się trakcie tych rozmów do konkretnej osoby.

Gość slawietta
samotny - piszesz ze seks to dla mnie temat tabu .. nie wiem czy tak czy nie ? ale wiem jedno ze nie chce aby obcy facet wiedzial CZY JA SOBIE DEPILUJE CIPKE pewnie z jego zona o tych sprawach bym sobie pogadala ale napewno nie z nim ...

W ogóle nie rozumiem takiego gadania w towarzystwie o swoim seksie. Jakbym się dowiedziała, że mój facet sobie urządza takie dyskusje to bym mu wyjechała z piąchy.

Ale przecież teraz tak moda że każda kobieta goli :-o

Chyba przesiadłabym się z tą kobietą do innego stolika albo zmieniła lokal.

Gość JArek Konio
ja nie wywlekam spraw sypialnianych w towarzystwie... ale może skoro mąz mówi w towarzystwie że żona mało daje to może żona też powinna się postarać bardziej

A może jestes mało aktywna łóżku i maż zaczyna wśród znajomych wylewać swoje żale :-o

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkk.
No przeciez to jest cnotka niewydymka :o jakby dawala mezowi czesciej i potrafila z nim pogadac o fantazjach seksualnych to by pewnie nie gadal o tym w towarzystwie on ja zdradzi a ona bedzie plakac, ale sama jest sobie winna

Gość slawietta
samotny , no pewnie tak przeciez napisalam w poscie ze chcialby duzo i czesto ale takie zalenie sie cos da ? wydaje mi sie ze nie i ja mu o tym mowie wrecz przeciwnie chyba nas oddala od siebie takie jego zachowanie

Gość slawietta
meywe - to bylo u nas w domu samotny - jesli chodzi o golenie to byc moze nie wiesz ze A JEDNAK NIE tam nie goli a jej mezowi widocznie to odpowiada ( tak zrozumialam z ich rozmowy )

Ale jak żona nie ma ochoty to i mąż musi cicho siedzieć :-o

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Ale jak żona nie ma ochoty to i mąż musi cicho siedzieć :o ___________________________________________________________________ Równouprawnienie :D ;)

Gość slawietta
Był tu krzyż a teraz go nie ma!??

Gość slawietta
samotny w jakim sensie to piszesz ? bo nie rozumiem takie sprawy nie zalatwia sie przy znajomych ( przynajmniej w moim mniemaniu )

myślę że jak byś była dobra w te klocki to i mąż by nie rozmawiał przy znajomych na ten temat :-o

to nie daj mu tyle pic nie bedzie chlal nie bedzie glupot gadal proste z twojego opowiadania wynika ze ten twoj dziennie pije wspolczuje takiego alkoholika

Obojetnie czy dziewczyna jest dobra w lozku czy nie, gadanie na cyku przy znajomych o porblemach lozkowach, jeszcze przy zonie jest po prostu wyrazem glupoty i prostactwa i hamstwa.. i tyle

o sorry :-) tak jestem analfabetka, i ledwo skladam literki :-P