Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coooo teraz????

Mój szef zablokował strony :( nie mogę wchodzic , pomozecie?

Polecane posty

Gość coooo teraz????

Nie mogę wlaczyc gg :( , czatów ,youtube, wiele for, nawet pudelek.pl nie dziala :D kafeteria o dziwo tak - pewnie o nas nie wie ;) co na to poradzic ?

Gość coooo teraz????
ale ja nie chce :D wole robic co innego :D

Gość riverse
do roboty szmato, a nie na necie będziesz siedzieć!!😠

Gość abf
www.webproxy.pl wchodz przez to :P anty cenzor :D

Gość riverse
ja jestem bezrobotny i ide zaraz po deputant do mopsu

Gość drakk
To roboty kur*wo, potem będziesz pier*dolić, że masz małą emeryturę!

Gość coooo teraz????
abf - działa !!! :D:D dziekuje 🌼 :classic_cool:

Nie bede nikomu pomagalw oszukiwaniu. Dostajesz pieniadze - powinnas pracowac. Kiedy szef zlapie Cie na pisaniu na kafeterii, to wywali Cie z roboty. Swieta krowa nie Jestes. Wez sie lepiej za to, za co dostajesz kase i przestan wyskakiwac z takimi durnymi tematami.

Gość vghvh
I dobrze. Dlaczego ktos ma ci placic za to, ze siedzisz na pudelku i masz w dupie robote?:O

Gość no ja tez i co
Ja tez siedze w pracy na kafe ,czytam pudelka ,gadam na gg :) w dupie mam robote , najwyzej znajde inna :D

Ja na miejscu szefow waszych na miejscu racy instalowalbym monitorngi. Potem lecialyby dyscyplinarki.

Gość pracowniczka kina
nnno i bardzo dobrze, co sie bedziesz przemeczac:D:D Twoj szef i tak pewie wykorzystuje wszystkich jak sie da!!! :O

Gość lwIHFLSADHFADGSDFG
szefowie, przedsiebiorcy kurwa wyzyskiwacze jebani!!! A robic ich w chooja ile wlezie:D:D:D

Skoro uznajecie ich za wyzyskiwacze to zalozcie wlasne interesy. W naszym pieknym kraju ciagle mamy takie podejscie "socjalne". Chcesz zarabiac kase - pracuj, nie opieprzaj sie, nie jestes wyjatkowy/wyjatkowa i mozesz wyleciec na ryj z roboty.

Gość lwIHFLSADHFADGSDFG
doktor_house - widzisz, twoja teoria sie nie sprawdza, bo jak autorka sobie wchodzila na strony, tak sobie wchodzic bedziei i nie wyleci. A ty co, zgorzknialy pracodawca czy robol, ktory zazdrosci, ze inny nie musza tak tyrac? :D

Nie, nie jestem zazdrosny. Wspolczuje. Nie jest to teoria, a moje zdanie. Naucz sie odrozniac opinie od teorii. Ja zamierzam wyjechac z krajukiedy bede mogl, bo nasze spoleczenstwo i jego podjescie do pracy to dno dna, ten kraj sam siebie skazuje na kleske.

Gość coooo teraz????
haha racja ,wchodziłam wcześniej ;) mam podzielność uwagi ;) dziś przyszłam rano...a tu ciach... nic nie działa :D i nie mówcie mi ,ze wy caly dzien sumiennie wykonujecie swoje obowiazki..bo tak nie jest , moje kolezanki też w pracy mają gg właczone itp ;) mozemy swbodnie pisac :)

Gość lwIHFLSADHFADGSDFG
twoja teoria, twoje zdanie, twoja koncepcja, a nazywaj to sobie jak chcesz:D:D Fakt jest taki, za zal ci dupe sciska, ze autorce placa, za siedzenie na internecie:D Jakbyś był taki wyjątkowy, to może tez by ci placili za nie robiennie nic, ale nie jestes, wiec moze lepiej zmykaj za granice na zmywak:D:D:D

Gość lwIHFLSADHFADGSDFG
a moze zamiast tego, ze czlowiek powinien sie troszczyc o prace, to to szef powinien zapewnic, zeby pracownik na tyle docenial swoja prace, ze sam balby sie ja stracic i sumiennie wykonywałby obowiązki?