Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubionaaaaa

on ciagle klamie

Polecane posty

Gość pogubionaaaaa

mam chlopaka z ktorym jestem w pierwszym miesiacu ciazy , byl dla mnie dobry , dogadywalismy sie ale on ciagle mnie z czyms oszukiwal i caly czas robilam mu awantury bo nienawidze kiedy ktos mnie oszukuje , napisalam mu sms wczoraj zeby dal mi spokoj , i zaczal do mnie wtedy po tym sms dzwonic pytajac czy sie spotkamy ja na to ze tak ale potem bo teraz nie moge i nie zadzwonil do mnie potem , i jak dzwonilam to nie odbieral , powyzywalam go, mam juz dosc tego ze polowe dnia spedza ze zlym towarzystwem co robic???

Gość pogubionaaaaa
i sniadanko moze co?

Gość pogubionaaaaa
nie , ale pytalam o rade a nie o jedzenie jestem w ciazy i nie wiem czy go nie zostawic?

Gość smierdzaca próchnico
jak jestes w ciazy to sniadanie jest bardzo wazne.

to ja mam wiedzieć? to Twoje życie zjedz coś - na głodnego źle się myśli

Gość szalona wariatka
najpierw [proponuje znależć odpowiedź na pyt: czego ty chcesz? bo wydaje mi sie, że to raczej w tobie hormony szaleją i za wszystko mu sie dostaje:) jak jesteś w ciąży -to usprwiedliwione zmienne nastroje. ale tego, że próbujesz zatrzymać faceta na dziecko - to nie zrozumiem chyba nigdy

nie słuchaj jej - zjedz coś najpierw, mózg potrzebuje glukozy do działania

Gość gosiakarol
Witaj, miałam bardzo podobną sytuacje z moim chłopakiem.. dzowń do niego być może teraz jest bardzo zajęty i nie może od Ciebie odebrać telefonu.. dzwoń o każdej porze dnia i nocy .. on na to czeka.. byc może cie sprawdza? Chyba nie chcesz zmarnować waszej przyszłości przez Twoje szaljeące hormony.. po tym co piszesz widze ze chłopak bardzo Cie kocha:)

Gość pseudonim_odp
jak nie odbiera to kisi ogóra!