Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrożona kawa

Wolał dziewczynę ze wsi ode mnie..

Polecane posty

Gość croissant
BZDURY PISZECIE większość dziewczyn a już zwłaszcza tych 16-17 letnich, które znam i mieszkają na wsi to puste lale, każda wygląda jak klon swojej koleżanki, za drinka w dyskotece są skłonne obciągnąć, a szczytem zajebistości w ich mniemaniu jest pojechać do miasta do MCdonalda na cheeseburgera z chłopakiem zjeść go w aucie a potem z wdzięczności mu obciągnąć. Nie uczą się, bo po co, liczą na to, że bogato wyjdą za mąż za jakiegoś naiwnego frajera, którym wmówią, że są dziewicami, choć cała wioska taką już pukała za stodołą. Ot i tak wyglądają te "POUKŁADANE" wiejskie dziewczyny

Gość szpanerski roz
mrożona kawa ja nie uważam, że wykształcenie jest wyznacznikiem wartości człowieka. moi rodzice nie są wykształceni a są wspaniałymi ludźmi. a to, że nie lobię grzebać się w ziemi dyskwalifikuje mnie w czymś? spełniam się w pracy zawodowej i dobrze mi z tym. nie mogę zrozumieć po co był ze mną skoro woli wiejskie dziewczyny. na randki byłam dobra ale do życia już nie? widczniej byla w czyms lepsza od ciebie

Gość MŁUNKOWY SZAŁIK
ja również uważam że dziewczyny ze wsi mają w głowie lepiej niż sucze z miasta z cygarem , wystarczy spojerzec na dyskotece : miastowe suki w spodenkach z gołą dupą , cygar , kurestwo a me wsi super dziewczyny nadające się na matkę i zonę

Gość croissant
haha te na dyskotekach z gołymi dupami to właśnie te wiejskie, które wszystkim mówią, że są z miasta!

Gość krotko i zwiezle
Tez mieszkam na wsi i zawsze miałam chłopaków z miasta, jakoś opłacało im sie dojeżdzać te 40 km żeby ze mna być, więc nie wiem może faktycznie dziewczyny z miasta są jakieś inne.