Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgiksa

boje się usg

Polecane posty

Gość jgiksa

czy któraś z was ma podobnie? chyba to dziwne, ob większość kobiet z utęsknieniem czeka na usg i na widok dziecka, a ja odczuwam jakiś dziwny niepokój i lęk. Tak naprawdę to chyba wolałabym, żeby lekarz sam obejrzał dziekco, żebym ja go nie widziała. Chyba cos ze mna nie tak.

tu zadko trafia sie zeby ktoś normalny odisal na temat i dziwie sie ze jeszcze nikt cie nie skrytykowała itd!! a czego sie boisz??ja przy pierwszym dziecku bałam sie strasznie ale tylko do momentu jak lekarz mówił mi ze jest ok

Gość jgiksa
nie wiem czego się boję, to taki dziwny lęk moze faktycznie tego, że coś będzie nie tak, że zobaczę coś strasznego

nie bój sie !!! tak jest twoje dziecko część ciebie!!! i nic strasznego nie zobaczysz chyba ze przeraza cie rączka czy nóżka dzidzia!!!!

ja przed każdym usg umierałam ze strachu bałam sie czy będzie wszystko ok njapierw czy będzie zarodek, bo pierwsze usg go nie wykazało, ale zważywszy na wiek ciąży ok 5 tygodni, a w ciążę zaszłam później niż myślałam, to było jak najbardzie ok później przeziernosci karkowej i innych pomiarów itd itd.