Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfghhffhdhfdhrtdyhthfgbdhreyhe

czy jestem less? ;/

Polecane posty

Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się czy jestem normalna. Podniecają mnie kobiety. Mężczyźni też, a raczej moje myśli na temat tego co mogą zrobić z kobietą... mam megaprzystojnego mezczyzne ktory od kilku lat cwiczy na silowni i ma naprawde swietne cialo..ale ono mnie nie kreci tak jak cialo kobiety-jedynie podoba mi sie.facet jedynie może mnie pobudzić seksualnie tym co robi ze mną (dotyk) sam jego wygląd jednak nie. Chyba coś ze mną nie tak. Druga sprawa to taka, że nie miałam orgazmu podczas stosunku, nigdy! Sama potrafię się doprowadzić, nawet w 2 minuty(myslac o kobietach) ale jak się kochałam z facetem nie jestem w stanie. Jedynie jakieś ocierania o niego, itp itd Ale nawet kiedy on mi dobrze robił (nie ważne czym) to nic to nie daję.. ale wiem napewno ze kocham mojego mezczyzne. proszę o jakieś porady, pomoc. Meczy mnie ta sprawa... zapomnialam dodac ze mam 19 lat.

??

Gość cvbnm,.cgh
moze jestes bi i ciekawi Cie jak to jest z kobieta

też mam czasem fanztaje z kobietami ,ale less nie jestem. Poprostu musisz odpowiedzieć sobie na pytanie. jakbymś miała wybrać na partnera zyciowego kobietę lub faceta to kogo byś wybrała? Gdyby związki homo byly w pewłni akceptowalne?

nie ciekawi mnie wlasnie bo wydaje mi sie ze nie chcialabym sprobowac, bo wiem ze nie zdradzilabym faceta. ale jezeli robie sobie dobrze to tylko z mysla o kobietach;/ lubie patrzec i ogladac nagie zdjecia kobiet...kreci mnie to

monique: jestem przekonana ze wybralabym mojego faceta i nikogo innego! bo go strasznie kocham... ale jesli chodzi o sex i podniecenie to nikt tak nie dziala jak kobieta...;/

a z nim podczas stosunku nigdy nie mialam orgazmu.

ja też nigdy nie miałam orgazmu pochwowego tylko łechtaczkowy ,ale podobno wiele kobiet tak ma ..

byc moze, ale martwi mnie to...;/

Gość pajac123

jestes les tamtego kochasz w kwestii uczuc a wazne co cie podnieca a tu jest kobieta