Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość van99

co to jest konspekt pracy licencjackiej, jak to napisac?

Polecane posty

Gość van99

co to jest konspekt pracy licencjackiej, jak to napisac? co powinien zawierać? to jest wstęp pracy licnecjackiej?

wstep pisze sie na koncu (jak juz bedziesz miec tresc calej pracy). kospekt to inaczej plan.... roz.1 1.1 1.2 11.2 rozdz.2 itd....

po napisaniu calej pracy pisze sie wstep-czyli to co zawiera twoja praca. kospekt -plan pracy np. rozdz.1. Problem alkoholizmu 1.1. alkoholizm 1.2 .1.3 roz.2 itd

Gość ewaaazraju
niesamowte, ze osoba ktora zaraz bedzie miala licencjat ( wciaz uznawany jako wyzsze wykształcenie, czy coś się zmieniło?), nie wie co to kosnpekt

konspekty robia np. nauczyciele przed lekcja np. w podstawowce czyli temat i co bedzie sie dziac na lekcji.....rozumiesz...

Gość van99
Bo mi promotr kazał napierw napisać: uzasadnienie podjęcia tematu,cel i hipoteza badawcza, hipotezy roobocze,czyli do czego to jest do jakiej częśći ?

np. rozdzial 1 to teoria rozdz. drugi rowniez teoria ale zawierakaca inny kat problemu a rozdz. 3 zwykle jest badawczy czyli uzasadnienie te teoriii..... jaki masz temat?

Gość van99
Metdoy kształtowania relacji z klientami na rynku dóbr konsumcyjnych, a praktyki będe miał w salonie samochodowym.

Gość szalona wariatka
Bo mi promotr kazał napierw napisać: uzasadnienie podjęcia tematu,cel i hipoteza badawcza, hipotezy roobocze,czyli do czego to jest do jakiej częśći ? czyli masz już zarys konspektu:)) wstęp - to: uzasadnienie podjęcia tematu 1 i 2 rozdzial, to: cel i hipoteza badawcza 3 rozdział badawczy, czyli: hipotezy roobocze 4 rozdział -podsumowanie i zakończenie

Gość van99
Czyli : czyli masz już zarys konspektu wstęp - to: uzasadnienie podjęcia tematu 1 i 2 rozdzial, to: cel i hipoteza badawcza 3 rozdział badawczy, czyli: hipotezy roobocze 4 rozdział -podsumowanie i zakończenie To jest ten konspekt tak? i potem rozwija te teorie dalej a konsepkt ma byc umieszony na początku pracy lic czy na końcu?

Gość szalona wariatka
konspekt czyli zarys pracy - to co dajesz promotorowi do wstępnej akceptacji. Jeśli ci zaakceptuje - to rozwijasz. Raczej tego nigdzie później nie wykorzystasz, bo po napisaniu pracy i tak sie zmieni wstęp:))

Gość hahahahehehehehihihi
ja tam sie o wszystko pytalam promotora bo w koncu od czego on jest! planu pracy nie dodajesz do swojej pracy :O tylko oddajesz promotorowi i pewnie tej osobie co prowadzi seminarium, za to spis tresci ktory zrobisz jak juz napiszesz prace umieszczasz na poczatku pracy :)

Gość kalafior...
praca z prezentacją metodologia = konspekt wstęp przedmiot i cel problem i hipotezy badawcze (hipoteza główna i hipotezy szczegółowe) Metody, techniki i narzędzia badawcze Środowisko i przebieg badań to zajmuje do 10 stron, u mnie 6 a potem prezentacja w powerpoint ok 10-15 slajdów krótko, treściwie, jasno, "esencja twojej pracy" :) powodzenia na obronie :D

Gość karano
Mój temat pracy to "Wizerunek kobiety we włoskich mediach". Może ktoś mógłby mi pomóc w ułożeniu konspektu? Bardzo mi zależy, proszę. Będę wdzięczna za każdy pomysł. Dla mnie to nowość, nie chce wtopić.

Gość allo323
Polecam 2 świetne poradniki, które ostatnio znalazłam na texterbooks.com: 1. Jak napisać plan pracy magisterskiej: Generalnie o tym, jak zabrać się za magisterkę, żeby nie przerabiać potem i nie poprawiać. Bardzo mi to pomogło. O konspekcie też tam jest i czym się różni od planu. 2. Jak napisać wstęp do pracy magisterskiej. Wskazówki. Przykłady. Super - akapit po akapicie, z gotowymi zgrabnymi sformułowaniami, jakich warto użyć, żeby się profesorzy nie czepiali ;-)

Gość gość
www.pracedyplomowe.edu.pl/konspekt-pracy-dyplomowej.html - polecam, tu jest bardzo fajnie i prosto to opisane :)

Gość moniaa669
Jeżeli masz jakieś wątpliwości w związku z praca dyplomową koniecznie zajrzyj tutaj http://www.pracedyplomowe.edu.pl/ bardzo mi pomogła ta stronka gdy pisałam swój licencjat

Gość gość
W sumie może teraz po czasie przydadzą się komuś te informacje. Ja też z niej korzystałam więc polecam, świetnie opisane, po kolei co napisać i w jaki sposób. Pracedyplomowe to dobra strona, profesjonalna.

Gość DariaArw
Ja też często tam zaglądam. Polecam tę stronę wszystkim moim znajomym, którzy narzekają, że nie wiedzą jak się zabrać do pisania.