Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona głupotą kobiet

Darling I Lowe ju - czyli o łatwych i głupich polkach w Egipcie

Polecane posty

Polecam ten (co prawda fabularyzowany) dokument. O tym, jaka jest większość polek wiadomo nie od dziś, ale nareszcie zostało to odpowiednio zobrazowane. Puste, głupie, puszczalskie, naiwne. Stare i młode, ładne i brzydkie. Przynoszą wstyd i przykro mi, że również jestem płci żeńskiej, skoro jest to tak zjebany gatunek :O Na koniec pada smutne ale jakże ważne zdanie, wypowiedziane przez egipcjanina "posuwamy europejki, ale ich nie szanujemy", "kto by chciał żonę, która daje każdemu?, "chcę dziewicę, ale jeszcze nie spotkałem"

Gość vcxvcxvxcvxcvxvxcv
:D :D :D

Gość medialna sieczka w głowie
mnie to rozbawiło to " prostackie teksty typu która godzina" :D :D

Gość abcdee......
nie każda polka to kurwa ,sa wyjatki

To zmień płeć jak tak ci wstyd :o Uwielbiam takie gadanie, Egipcjanin marzący o dziewicy, który przerucha wszystko co się rusza a na dodatek dostanie za to kasę i doładowanie do telefonu już cię nie rusza? Dla mnie to oczywiste, trafiają swój na swego i "zabawa" trwa, ale żebym miała sie wstydzić za to, że jestem kobietą, bo po świecie chodzą mentalne kurviszony...jeszcze mi nie odwaliło

Gość emillkkka
taa jak facet jebie się ze wszystkim co się rusza bez przerwy, bez żadnych zobowiązań to jest ok mało tego jeszcze dostaje pochwały za swoje 'podboje', a jak dziewczyna ma TAKIE SAMO nastawienie do sexu to od razu jest puszczalska, nazywana kurwą, która nie szanuje swojego ciała... buahhaha żałosne doprawdy och nie spotkał dziewicy what a pity :D to co taka ma całe życie czekać na księciunia, który sam wcześniej przebierał w dziewczynach?? buhaha i odpierdolcie się od swoich rodaczek :o za granica jeszcze bardziej się dziewczyny jak wy to nazywacie 'szmacą'

Gość ej ej ejjj
skoro już tak uogólniasz to warto zaznaczyć ,że to dotyczy także Ciebie :)

Czytając takie tematy dochodzę do wniosku że słowianki za granicą dostają jakiegoś udaru czy innej choroby która zmusza je do kopulacji z każdym napotkanym facetem. :classic_cool:

Gość emillkkka
This attitude is just not fair :o

Gość ehhhhhe
wiekszosc pan w tym kraju to kurwiszony a juz na widok araba czy murzyna to sluz po nogach leci

Gość kaRinKa_
przecież wszyscy wiedzą o co kaman - turystyka seksualna, kobiety też chcą się zabawić

"Uwielbiam takie gadanie, Egipcjanin marzący o dziewicy, który przerucha wszystko co się rusza a na dodatek dostanie za to kasę i doładowanie do telefonu już cię nie rusza?" Skoro suka daje to pies bierze, proste :classic_cool: Czy to, że "egipcjanin przerucha wszystko co się rusza" jest jakimś usprawiedliwieniem dla polek rozkładających nogi przed każdym? Tak właściwie dlaczego ich bronisz...? :D Nie odpowiadaj :D

Emillllka, jak chcesz się popisać to pisz po japońsku 🖐️ "jak dziewczyna ma TAKIE SAMO nastawienie do sexu to od razu jest puszczalska, nazywana k**wą, która nie szanuje swojego ciała..." Mężczyzna ma taką naturę, kobiety się po prostu szmacą.

Gdzie ja ich bronię? Widzisz to,co chcesz przeczytać i to jest twój problem "Skoro suka daje to pies bierze, proste " nooo i dlatego uważam, ze ta suka i ten pies są siebie warci, dotarło? To nie ma nic wspólnego z obroną :o Jeżeli czujesz się upodlona byciem kobietą, bo są takie kobiety jak z tego filmu, świadczy to a jakimś twoim kompleksie, skoro poczucie własnej wartości opierasz na zachowaniu innych kobiet, ale to juz nie mój problem, zmiana płci jest w dzisiejszych czasach możliwa, działaj! A tak w ogółe sądzę, ze jesteś facetem, co sobie dawno nie poruchał zgodnie ze swoją naturą :D

Gość hopsiup
Moj Maz jest z egiptu .. :D no juz jazda prosze Panstwa

Po pierwsze zdania nie zaczyna się od "a". Po drugie, nie jestem mężczyzną, tylko młodą kobietą przerażoną faktą, że tak wiele polek daje każdemu kto powie "jesteś piękna" i wychodzi za mąż kilka dni po zapoznaniu turasa czy innego araba :P Faceci mają taką naturę, kobiety nie. Za kilka lat te poleczki będą tylko rozepchanymi, dziwkarskimi wiadrami 🖐️

faktem*

Gość pudernica ze szczecina
Jane says Swiete slowa. Maialam to wlasnie napisac, ale odwalilas za mnie robote, wiec tylko milcze aprobujaco. :)

"Faceci mają taką naturę, kobiety nie." AAAAaaa więc nie zapomnij młoda kobieto dać tego swemu mężowi na piśmie :D

Doo ołtarza mi się nie śpieszy :classic_cool:

Nie musi to być zaraz mąż, ale twój luby pewnie sie ucieszy, że mu sie trafi takka panna z takim bonusem w postaci jakże postępowych przekonań, pytanie tylko, kiedy skorzysta, bo przecież, jak suka nie zezwoli, to pies nie poszuka :D