Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilkas

rentgen stomatologiczny kraków

Polecane posty

Gość ilkas

Hej. Dostałam skierowanie na rentgen stomatologiczny, chcę sobie prywatnie zrobić zdjęcie bo nie mam zamiaru czekać nie wiadomo ile. Nie wiem tylko ile taka "przyjemność" kosztuje no i gdzie iść żeby zdjęcie dobrze zrobili naczytałam się historii o nieczytelnych zdjęciach i nie chcę marnować czasu. Chodzi o Kraków.

Gość rentegn stomatologiczny
kosztuje maksymalnie do 100 zł. Ja w vitadent zapłaciłam za panoramę cyfrową 50 zł. Ale i ze skierowaniem w pzychodni załatwiłam to w 5 minut.

Gość maja1982
Robiłam raz takie zdjęcie w xdencie na Hucie, zapłaciłam chyba 40 zł. Lepiej zrób prywatnie bo w przychodni zdarza się że robią nieczytelne i trzeba jeszcze raz latać.

Gość bigking85
Też kiedyś robiłem takie zdjęcie w Xdencie na Hucie. Zdjęcie było czytelne , ogólnie wszystko w porządku było ceny nie pamiętam ale drogo nie bylo.

Gość foksiu
W Centrum Stomatologicznym ZAKOPIANKA w Krakowie zrobisz pantomograf i zdjęcie punktowe. Sprzęt jest najwyższej klasy. Ceny sprawdź na stronce.

Gość ilkas
dzięki za info :)

Gość beataa

Ekspresowo zrobili mi opis zdjęcia w multi diagnostica (ich strona: rentgenkrakow.pl). Miałam pilne skierowanie i faktycznie opis dostałam już po godzinie. Szybko, rzetelnie, zdjęcie dokładne, czytelne, lekarz nie miał problemu z interpretacją .