smieska1986 0 Napisano Luty 9, 2011 witam dziewczyny, mam pytanko, otoz czy luteina wplywa na testy owulacyjne ? bo biore od zeszlego czwartku luteine dopochwowo 2x2 jutro wieczorem biore ostatni raz, robilam w poniedzialek testy owulacyjne, wczoraj i dzis i caly czas mi pokazuje dwie kreski i zglupialam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smieska1986 0 Napisano Luty 9, 2011 prosze niech ktoras cos napiszeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kuku123 Napisano Luty 9, 2011 ja brała luteinę ale w ciąży więc nie wiem :( zapytaj lekarza najlepiej na wizycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Luty 9, 2011 Skoro bierzesz luteinę to znaczy że jesteś już po owulacji więc po co robisz testy owu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smieska1986 0 Napisano Luty 9, 2011 nie,biore luteine na wywolanie miesiaczki, gin mi przepisal bo od 6 tygodni nie mam miesiaczki-corka dawno przy piersi juz nie jest i dlatego mi dal luteine... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Luty 9, 2011 No to nadal nie rozumiem po co robisz testy owulacyjne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smieska1986 0 Napisano Luty 9, 2011 ymm po to by spr czy mam olu ;> ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Luty 9, 2011 Luteina hamuje owujację więc nie rób już testów bo to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach