Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska24

czy on bawi sie moimi uczuciami

Polecane posty

Gość aska24

pewien kolega zaproponowal mi zostanie narazie kims pomiedzy koleżenstwem a bycie razem tak naprawde nie wiem o co mu chodzi,mam metlik w glowie z gory dzieki za odpowiedz ;-)

Gość aska24
jasne ale dlczego mowi do mnie kochanie kotus jak ma ochote tylko na seks bez zobowiazan nie rozumiem,chociaz wiem ze do niego cos czuję i on o tym wie

Gość kobito
kochanie ja mówię do wielu osób i wcale nie oznacza to jeszcze że kocham tylko albo złośliwie traktuję rozmówcę albo bardzo dobrze znam

Gość znam taka aske
podobna do Ciebie, nawet jest w podobnym wieku i tak samo macie 'pustoglowie'. Koles jest jakims ciamajda, bo sam nie potrafi sie zadeklarowac czego od Ciebie oczekuje. Wyglada na to, ze trzyma Cie jako kolo zapasowe, od czasu do czasu chcialby sie Toba pochwialic pzred kolegami i pobzywkac bez zobowiazan. Ot, cala zagadka. Tepa jestes.

Gość znow to samo
chodzi mu o uklad, tylko ze jest ciota i nie powie tego wprost. jesli lubisz przygody i bycie workiem na sperme, to taki uklad jest jak najbardziej dla ciebie 🖐️

Gość aska24
no chyba jestem jak kolega tak uwaza chociaz mne nie zna hhehe ale dzieki za wypowiedz

Gość aska24
jasne bycie workiem na sperme dobre raczej wolalabym byc kim wiecej niz tylko tym haha