Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojp

YASMIN-SUCHA SKÓRA

Polecane posty

Gość ojp

Ratunku, biore yasmin od niemal 3 tygodni i mam tak sucha cere ze koniec! Nie tylko cere, ogolnie skorę...i wlosy! Czy to wroci do normy?? Mialyscie takie objawy?

Gość nieeeeeeeeeeee
polecam balsam do ciala Ziaji (zielona butelka) oliwkowy i picie wody, a nie tylko herbaty i kawy :) zima, w przegrzanych mieszkaniach czesto mamy sucha skore

Polecam emolienty Orion pharma- lipolan, hydrolan, cerelan i humektan. Masz pekajace usta? Bevita. Coś na tradzik? Humektan

Gość ojp
ja ewidentnie te suchosc skory kojarze z tabletkami, nie mam tradziku bo na mojej suchej niczym sahara skorze ostatnio nie wystaepuje cos takiego jak łój ;) mam nadzieje ze to chwilowe i ustapi, mam balsamy odzywki i super kremy... zastanawiam sie tylko czy jakmoj organzm przywczai sie do tabletek ta drobna anomalia ustapi... dzieki dziewczynki! :)

Gość 7jht
upppppppppppppppp

Gość szołmenka
generalnie w początkowej fazie może coś takiego występowac. Ale to i tak zależy od tego czy lekarz dobrze dopasował tobie tabletki czy nie. Ja też stosuje Yasmin i nie mam podobnych objawów jak Ty. Może dlatego ze są właśnie odpowiednio dobrane. I chwalę je sobie i ze względu na działania i ze względu na cenę - jakies 35 zł za 21 tabetek w AzG w moim kochanym knurowie. Są to tabletki z wyższej półki cenowej ale tez dużo skuteczniejsze niż jakieś zwykłe za 5 zł.

Gość ojp
Ja place 48 zł

Gość qwerta30
odsprzedam yasmin, 40zł za opakowanie, powyżej 5 op -35zł. zapraszam: qwerta30@wp.pl

Gość uihyjgf
Może to niedobór witaminy A ? "Skutki niedoboru wit.A: -szorstka, sucha, przedwcześnie starzejąca się i pomarszczona SKÓRA -kruche, wolno rosnące PAZNOKCIE, -suche, łamliwe WŁOSY Niedobór tej witaminy jest jednych z najpowszechniej rozpoznawanych niedoborów. Pijąc Yerba Mate dostarczysz organizmowi witaminę A w naturalny i przyjemny sposób " informacje z bloga http://yerbomaniaczka.blog.pl/ Yerba Mate zawiera tą witaminę, warto pić czy mamy suchą skórę czy nie ;) Ja piję od dłuższego czasu i nie mam żadnych problemów ze skórą- a też miałam suchą po kuracji trądzikowej. Ogólnie MAte też dobrze pić jak bierzemy hormony, bo często zatrzymuje nam sie wtedy woda w organizmie, a Yerba temu przeciwdziała, jest moczopędna.