Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awatarka

Nie moge sie kochac z mezem

Polecane posty

Gość awatarka

Co mam robic Nie moge sie kochac z mezem .Kiedys bylo cudownie i uwielbialam to .Potem pogubilismy sie w naszym zyciu Byly zdrady i wiele cierpienia .Niby sobie wszystko wybaczylismy ale Nie mam zadnej ochoty na sex Chodze do lozka jak maz juz zasnie .On wie ze jest nie tak jak powinno byc .Nic nie mowi ale jest inteligetnym facetem i widzi ze jest nie tak jak dawniej .Moze ktos z was przechodzil przez to Moze ma jaks dobra rade

Gość awatarka
lodzika i minetke robimy sobie bez problemów w dupcie tez ale moja pipcia sie o swoje upomina :(

Gość awatarka
Przepraszam za tego pedzia To nie ja Spadaj z tad idioto

Gość tiuutiaaa
jak nie wybaczysz to bedziesz sie tak meczyc..pomysl o tym. napewno ciezko jest ale wiec ze napewno bedzie ci latwiej sprobowac zapomniec to wszystko.

Gość awatarka
jestescie kurwy

Gość awatarka
Ja staram sie wybaczyc Naprade sie staram i nadal go kocham ale widzialam w jego kom czy na komorce jak to robili Tylko chce wiedzic co robic by miec ochote na sex

Gość gooooooodmy
widzialas na filmiku jak twoj mąż posuwa inna? ja bym o czyms takim nigdy nie zapomniala :o dziwie ci sie, ze probujesz jakiegos wybaczania w ogole :o

Gość artekan
kretynka z ciebie...

Gość TVRYSTA
jakaś przygoda ci się przyda..

Gość awatarka
To dluga historiia i nie chce pisac o tym Wazne ze chce by bylo dobrze i na nowo bysmy sie odnalezli Tylko jak to zdobic?

Gość plan krótkiej piłki
awatarka ty jesteś tak tępa, ze nie widzisz porażki i masakkry związku? Może wspólna terapia psychoterapeutyczna coś da, ale ja osobiście wątpię, bo nie masz w ogóle dystansu do tego co sie stało i zdrowej oceny sytuacji...no ale ja tylko współpracowałem z psychologami więc nie jestem autorytetem

Gość awatarka
No piszac w ten sposub jak Ty to ciesze sie ze tylko znimi wspopracowales bo nie masz zielonego pojecia o tym co piszesz .Widocznie nie wiesz czym jest milosc i dwadziscia lat razem .Nie wiesz tez czemu tak sie potoczylo nasze zycie Wiec nie sadzaj mnie Wiem ze latwiej jest znienawidzic Jednak owiele trudniej wybaczyc Wiec ja sprubowalam i co zlinczujecie mnie za to?

Gość gooooooodmy
facet cie zdradzil niemal na twoich oczach, a ty mu wybaczylas? na boga szanujcie sie kobiety troche. miej godnosc jakas. powiedz chociaz, ze ty tez go ostro w rogi walilas, to jakos to zniose inaczej zwatpie w ogole w gatunek ludzki matko milosierdzia :o

Gość awatarka
Mam Ci poprawic humorek ? No dobrze ja tez po jakim czasie stwierdzialam ze podobam sie faceton i nie zawachalam sie tego uzyc .Jednak nigdy bym go nie zdradzila gdyby on tego mi nie zrobil Wpakowalam sie w zaborczy zwiazek i nie moglam sie wyplatac z tego Facet chcial bym zostawila meza Jednak nie moglam No kurcze nie moglam Juz nieraz przeklinalam ta milosc do meza ale kiedy powiedzial zebysmy zostawili przeszlosc i sprubowali to sie zgodzilam .Teraz jestesmy tylko my ale to wszystko nie wyglada jak dawniej

Gość ehhhhhe
powinni was utylizowac

Gość awatarka
ehhhhhe Taki jestes swiaty ? Tak latwo oceniasz ludzi? Wiesz nieznasz mnie smiciu i ciesze sie ze nigdy nie poznasz bo ja wlasnie utylizuje takich ludzi jak Ty w miom zyciu Zaklamany smieciu

Gość ehhhhhe
i to jak najszybciej

Gość awatarka
wzajemnie