Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karla22

czy znacie?....

Polecane posty

Moj maz zawsze sie gdzies wsiska i pcha, dzieki temu nie siedzimy w korkach. Mi natomiast nie przeszkadza posiedziec sobie :D.

ypsylon --> a ty rozumiem wiesz lepiej? jak jedziesz z gdanska do poznania to ile ci to zajmuje? ponad 5 godzin (o ile nie stoisz gdzies w korku bo remontuja albo jest wypadek). w uk zajelo by ci okolo 3 bo poruszasz sie glownie autostradami. a gdzie ten syf i chamstwo niby? kto ci w polsce pusci samochod z podporzadkowanej samemu jadac po drodze z pierwszenstwem? nikt, moglabys stac do usranej smierci.

Gość nie martw sie ja tez nie lubie
wez ypsylon sie stuknij w ta pusta makowke, bo w doopie bylas i gowno widzialas tak naprawde mieszkam w UK 9 lat, a przyjedzalam tu od 1996 i wiem troche wiecej na temat tego kraju, kultury jazdy, etc niz ty... jak masz takie glupoty pisac, to lepiej nie pisz nic pomijajac fakt, ze wlazisz na kazdy temat i sie udzielasz nie majac w wiekoszosci przypadkow pojecia o temacie

Gość karla22
hehe ale się temat rozwinął :D ale nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie! :D jest tutaj ktoś z austrii? :)

Gość Hmmm19
Hej Karla22 mieszkasz już w Austrii? W jakim mieście? :) Ja sie w maju przeprowadzam :)