Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina334422

Dolegliwości po 1szym razie

Polecane posty

Gość karolina334422

Witam, niecale 2 tyg temu odbylam pierwszy stosunek. przez kilka dni po tym fakcie mialam brazowe uplawy. niepokoilam sie dlugoscia ich trwania dlatego udalam sie ginekologa(po raz 1 w zyciu), ktory po wstepnym badaniu stwierdzil ze to wciaz z blony dziewiczej i zeby sie nie przejmowac. wczoraj dostalam okres(1,5 tyg za wczesnie) i bardzo martwi mnie to jak on wyglada, a mianowicie zamiast "zywej" krwi wydobywa sie czarna wydzielina(ze sladowymi ilosciami krwi). bardzo mnie to wszytsko martwi, skad ta przyspieszona nienaturalna miesiaczka? dodam ze mam 18 lat i do tej pory miesiaczkowalam raczej regularnie.

Gość karolina334422
dodam , że mój chłopak robi na przodku na kopalni. czy dlatego czarna wydzielina?

Gość jurand ze knurowa
patrzysz nie w tą dziure! :o

Gość rada jest dobra
Czasami miesiaczki sie spozniaja lub przyspieszaja na skutek jakis przezyc emocjonalnych.Moze ten Twoj pierwszy raz byl jakims wyjatkowym przezyciem?Do tego dochodzi zmartwienie.Nie ma sie czym przejmowac i poczekac do nastepnej miesiaczki.Powinnas sie cieszyc z tego, ze dostalas.Masz przynajmniej pewnosc, ze nie jestes w ciazy.

Gość a ja mysle ze w sumie dobrze
o ze masz szybcije to naprawde nic takiego nie rpzejmuj sie ale ta czarn wydzielina mnie niepokoi, poszlabym jeszcze raz do ginekologa na Twoim miejscu....czy ta wydzielina m jakies takie jakby fusy jak po kawie? ma jakis dziwny zapach?

Ta czarna wydzielina to może być bardzo ciemna krew. Poczekaj spokojnie do kolejnej miesiączki.