Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpliwa123

Diane 35 na trądzik, proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość cierpliwa123

witajcie, od dawna lecze sie na trądzik. Ostatnio lekarz dermatolog przepisał mi tabletki Diane 35. Biorę je od ok. 2 tygodni i jak narazie jest dużo gorzej niż było, a przedtem i tak nie było fajnie. Pytałam o to lekarza, to powiedzial mi, że nie powinno być na początku gorzej z twarzą. Czy też tak miałyście? Czy u mnie coś nie tak?

pomaga mojej kumpeli pomogly po roku brania,a najlepiej na tradzik to soda kuchenne wymieszana z woda, taka papke zrob i na twrz poloz, i zmyj jak wyschnie,pomaga wysuszy pryszcze

a i betakaroten,pomaga na cere,sama biore,efekt widac po 3 miesiacach brania, super opalona jestem i slady po pryszczach zeszly

efekt powinien być jeśli to trądzik hormonalny jeśli nie to nie będzie żadnego lub będzie jeszcze gorzej. Przed wypisaniem leku miałaś robione badania hormonalne??

Gość cierpliwa123
nie mialam zadnych badan, tzn mialam badanie tarczycy na poziom hormonow ale dawno. A powiedzialam lekarce, ze wczesniej dlugo leczylam sie antybiotykiem, ktory pomogł, ale potem juz tez osłabły efekty, a kiedys wczesniej tez bralam tabletki hormonalne, i wtedy pomogly. Stwierdzila, ze nie mozna wciaz brac antybiotykow, bo to szkodzi , a ze Diane jest lekiem przepisywanym na tradzik i ze powinno sie go brac ok 1 roku. Ze efekty uboczne wystpeuja bardzo rzadko. Narazie przepisala mi jedno opakowanie i mam przyjsc po recepte na nastepne. Ciekawe co powie jak do niej pojde. Juz mam dosc tego tradziku, czy ja nie moge wygladac normalnie i nie przejmowac sie kazdego dnia tym, jak wyglada moja twarz.

Gość na tradzik tylko
na trądzik tylko IZOREK pomaga w 100%! bralam rok tradzik miałam straszny po 4 -5 miesiacach nie bylo sladu po pryszczach ;) polecam juz ponad rok od zakonczenia kuracji buzke mam super:) wiec nie ma co marnowac zcasu i nizsczyc sobie wwątrobe tabletkami ktore an dłuższa mete nic nei pomogą:) ael wybor nalezy do ciebie:) biorac izotek pierwzse 2 miesice wszystko z ciebie " wyjzdzie" dop po 2 mies okolo zaczna schodzic i to na zawsze :) rozpisalam sie troszke..

Gość na tradzik tylko
przepraszam pisalam szybko i pomyliłam sie w nazwie leku nie IZOREK tylko IZOTEK :) jeszcze jedno naprawde jak chcesz sie tego problemu pozbyc zacznij kuracje izotekiem bo naprawde warto!! pamietam jak mi trodzik nizsczył życie .. o niczym innym nie myslalam a teraz mam problem z glowy i ciesze sie ze poswiecilam ten rok na kuracje:)

Gość kozak007
też mam problem, akurat jutro się wybieram do dermatologa,bo mam juz tego dosyć, ciekawe co powie... ;)

Gość na tradzik tylko
spytaj o Izotek .. powaznie wam polecam .. bralam wzsystko co możliwe tylko to pomogło..nie daj sobie wcisnac antybiotykow bo to koszmar po odstawieniu jest 100 razy gorzej..