Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chloe2323

czy mogę być w ciąży?:/;/

Polecane posty

Idź do ginekologa! Seks też przez neta uprawiałaś?? Jak tak to w ciąży nie jesteś :P

bardzooo smieszne summer, komentarz na miare gimnazjalisty..... ciekawa jestem czy Ty tez bys sie nie denerwowala na moim miejscu

Nie, jak miałam raz wąty to poszłam po pigułkę po, teraz nie dopuszczam do takiej sytuacji by się martwić.

moze nie kazdy chce pigulke po jak ma "wąty" ?;] czy byl ktos w podobnej sytuacji? dziewczyny wypowiedzcie sie;(

To jak nie chcesz, to znaczy, że chcesz mieć dziecko, więc czym się stresujesz? :o

summer czy Ty jestes ciemna za przeproszeniem? nie chce miec dziecka, to znaczy nie teraz. po protu nie chce brac pigulki moze ciezko Tobie to zrozumiec ale mam takie zasday ze czegos takiego nie wezme i koniec

Gość wyluzuj....
i żeby się uspokoić kup sobie test ciążowy w supermarkecie lub aptece ( 15-20zł) poczytaj dokładnie instrukcjie i wykonaj test. najlepiej kup taki test co można wykonać o każdej porze dnia , a nie tylko rano.

Autorko! To wszystko przez stres. Cały ten czas myślałaś o tym czy czasem nie zaszłaś, dlatego @ Ci się teraz spóźnia. Jestem prawie pewna że w ciąży nie jesteś :) Poczekaj spokojnie jeszcze kilka dni. Mi okres kiedyś spóźnił się tydzień! :P Właśnie dlatego, że się stresowałam czy wpadłam czy nie.

wyluzuj- robilam test ciazowy wyszedl negatywny.ale robilam go niecale dwa tygodnie po stosunkui zastanawiam sie czy oby nie wyszedl blednie. uho- dzieki za pocieszenie, tez sie zastanawiam czy to nie przez stres, bo w tym miesiacu mialam sporo powodow zeby sie denerwowac. mam nadzieje ze spozniajacy sie okres jest skutkiem wlasnie stresu a nie czego innego...